Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/11/18-2019/11/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Fik stjålet sin taske under indkøb

Dyssegård: En 42-årig kvinde fra Dyssegård fik mandag ved middagstid stjålet sin taske i forbindelse med, at hun var ude at handle i Rema 1000 på Søborg Hovedgade. Her lagde hun sin taske på hylden for enden af kassebåndet, hvor en mand først flyttede tasken lidt og efterfølgende lagde en indkøbspose henover tasken og angiveligt stjal den. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 30-35 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden, sort hår og sort fuldskæg. Han var iført sort dunjakke, grå trøje, sorte jogging med hvid eller grå stribe og havde en hvid kasket, der sad “omvendt” på.

Hærværk mod bil

Gentofte: En Fiat 500, som holdt parkeret på Stolpegårdsvej, har mellem onsdag klokken 17.00 og 17.10 været udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har malet på bilens kaleche.

Forlygter stjålet

Charlottenlund: To biler af mærket af Mercedes, der begge var parkeret på Berlingsbakke, har mellem tirsdag aften klokken 21.20 og onsdag morgen klokken 07.28 fået stjålet forlygterne. Fra den ene bil er der desuden stjålet en airbag, mens der fra den anden også er stjålet rat og kofanger.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 23-årig mand fra Rødovre blev onsdag eftermiddag klokken 15.24 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han var frakendt førerretten og han blev derfor sigtet for at køre uden kørekort.

Vred fodgænger spyttede på bilist

Hellerup: Onsdag aften klokken 20.57 blev en 48-årig kvinde fra Hellerup spyttet i ansigtet af en mand, da hun var kommet kørende ad Rygårds Allé. Her havde hun på grund af dårligt udsyn ved noget vejarbejde svært ved at se manden, som kom gående med sin hund. Manden stillede sig foran kvindens bil og råbte ad hende, og da hun rullede vinduet ned og bad ham om at tage det roligt, gik han hen til bilen og spyttede hende i ansigtet. Manden beskrives som dansk af udseende, 48-50 år, 185-190 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, gråt fuldskæg. Han var iført grå strikhue, armygrøn dunjakke, mørke cowboybukser og sneakers og havde en hvid schæferhund med sig.

Påkørte parkerede biler, Gentofte

En 48-årig kvinde fra Gentofte kom klokken 20.09 kørende på Adolphsvej, da hun af ukendte årsager påkørte en parkeret bil, som derved ramte en tredje bil, der også holdt parkeret på vejen. Der skete ved uheldet ingen personskade.

Indbrud, Hellerup

Klokken 11.00 blev det anmeldt, at en ukendt mand, muligvis en indbrudstyv, klokken 10.30 var gået ind i en bolig på Vingårds Allé via en ulåst dør. Da han stødte på en af husets beboere, stak han af igen.

Den mulige indbrudstyv beskrives som: Mand, 180-185 cm høj, muskuløs af bygning, skaldet. Iført: Sort tøj, sorte handsker. Medbragte en sort rygsæk.

Indbrud i kolonihavehuse, Lyngby og Gentofte

I løbet af eftermiddagen indløb der tre anmeldelser om indbrud i kolonihavehuse på Ermelundsstien i Gentofte og to om indbrud i kolonihavehuse på Firskovvej i Lyngby. I alle tilfældene er dørene blev opbrudt, og fra kolonihavehusene er der blandt andet blevet stjålet knive, værktøj, og hvad der ellers normalt ligger i kolonihavehuse.

Tyveri fra taske, Hellerup

En 66-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 19.43, at hun mellem klokken 15.58 og 16.14 havde fået stjålet sin pung indeholdende mobiltelefon og diverse kort fra sin taske, mens hun var i Netto på Ryvangs Alle.

Bortvist fra tog, Klampenborg

Klokken 04.39 indløb der anmeldelse om, at to personer i et tog kørende i retning mod København opførte sig aggressivt og kørte uden billet. En patrulje kørte til Klampenborg Station, hvor de udfandt d to personer, som blev bortvist fra toget.

 

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 10.48 blev en 58-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Esrumvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 11.31 skete der et solo færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning mellem afkørsel 5 og 6. Da bilen holdt til gene for trafikken, blev vejen afspærret, mens der blev arbejdet på at få den fjernet.

Der skete ved uheldet umiddelbart kun lettere tilskadekomst, men føreren af bilen, en 20-årig kvinde fra Skodsborg, blev kørt med ambulance til hospitalet for at blive tjekket.

Tyveri fra omklædningsrum, Dyssegård

Mellem klokken 13.00 og 13.50 blev hængelåsen til et skab i omklædningsrummet i Fitness World opbrudt. Fra skabet blev der stjålet en sportstaske indeholdende blandt andet tøj, sko, et head set samt nøgler.

Indbrud i kælderrum, Gentofte

Klokken 21.17 blev der anmeldt et indbrud i et kælderrum på Skjoldagervej begået imellem klokken 16.00 og 21.09. Herfra var der blevet stjålet LEGO samt adskillige pakker cigaretter.

Et vidne havde set en mand, som normalt ikke huserer i bygningen, komme op fra det fælles kælderrum, og vidnet mistænker, at manden kan have noget med indbruddet at gøre.

Manden signaliseres som: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 35-40 år, 180-182 cm, spinkel af bygning, hvid i huden, med brunt, kort hår. Iført sort jakke og sorte bukser. Medbragte: En gammel mobiltelefon.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev