Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/12/09-2019/12/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal valuta

Gentofte: En indbrudstyv stjal mandag eftermiddag forskellig valuta fra en villa på Springdamvej. Indbruddet skete klokken 17.01, hvor tyven brød ind gennem et vindue. Han var dog forsvundet fra stedet, da politiet få minutter senere kom til stedet. Tyven beskrives som 160-170 cm, iført hue og mørkt tøj med detaljer på ryggen. Han medbragte en lommelygte.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 08.14 anmeldte en beboer i en etageejendom på Snogegårdsvej, at en fremmed mand prøvede på at komme ind i hendes lejlighed.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at det var underboen, der på grund af beruselse havde taget fejl af sin egen og overboens etage. Patruljen fik gelejdet underboen ned til den rette etage og puttet ham i sin egen seng.

Uoverensstemmelse om parkering førte til vold, Hellerup

Klokken 17.55 ville en 62-årig kvindelig beboer køre i sin bil, som holdt parkeret i en garage på Indelukket. Imidlertid holdt en 38-årig lokal mands bil foran garagen, og da kvinden bad ham flytte bilen, råbte han ukvemsord efter hende og tildelte hende en lussing i ansigtet, skubbede hende i brystet samt sparkede hende på begge lår. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 38-årige mand for vold.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 23.44, havde en varebil netop parkeret bag en container på Hambros Alle, og fire maskerede personer var kravlet ud fra varerummet og gik rundt og tog i døren ind til en villa.

En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til varebilen. Det kunne ikke fastlægges, hvad hensigten med personernes færden ved villaen skyldtes, men den ene af personerne, en 22-årig mand uden kendt adresse, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, idet han var i besiddelse af mindre mængde hash.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 43-årig mand fra Helsinge blev torsdag formiddag klokken 11.15 standset, da han kom kørende ad Ørnegårdsvej. Her viste det sig, at manden ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

Værktøj stjålet fra bil

Charlottenlund: Mellem onsdag klokken 15.30 og torsdag klokken 09.30 er der stjålet værktøj fra en Peugeot, som holdt parkeret på Solbakken. Tyven har brudt bilens bagdør op for at skaffe sig adgang.

Dæk punkteret

Gentofte: En Audi, som holdt parkeret på Søndersøvej, har mellem onsdag klokken 20.30 og torsdag klokken 09.30 været udsat for hærværk idet to af dækkene var punkteret og et tredje dæk, havde fået flænset en del af gummiet.

Narkobilist uden kørekort

Gentofte: En 17-årig ung mand fra Nærum blev onsdag eftermiddag klokken 13.35 standset, da han kom kørende ad Smakkegårdsvej. Den unge mand viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer og havde ikke noget kørekort. Han blev derfor sigtet for begge forseelser.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 08.04 skete der et mindre færdselsuheld i krydset Ordrupvej/Hyldegårdsvej. Part 1, en personbil ført af en 20-årig kvinde fra Gentofte, kørte ad Ordrupvej i nordøstlig retning, mens part 2, en personbil ført af en 49-årig mand fra Charlottenlund, kørte i sydvestlig retning og holdt i krydset Ordrupvej/Hyldegårdsvej, hvor denne skulle foretage et venstresving.

Idet part 2 foretog sit venstresving, blev denne påkørt af part 1, og der var efterfølgende divergerende holdninger til, hvilken farve lampen i lyskrydset havde vist. Der er på nuværende tidspunkt ikke sigtet nogle parter i forbindelse med færdselsuheldet, men dette kan ændre sig i forbindelse med sagens fremdrift.
Den kvindelige fører blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen.

Indbrud i værksted, Charlottenlund

Klokken 14.24 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 18.00 og tirsdag klokken 14.20 havde været indbrud i et værksted på Melchiorsvej, hvor der var blevet stjålet maskiner for adskillige tusinde kroner.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 16.15 kom en 75-årig kvinde kørende øst ad Jægersborg Alle, og ud for Sauntesvej påkørte hun en parkeret bil. Kvinden forsøgte derefter at køre fra stedet, men blev standset af et vidne. En patrulje kørte til stedet, hvor et alkometer viste, at kvinden sandsynligvis havde kørt bil med en promille over det tilladte. Det blev hun derfor anholdt og sigtet for, og en blodprøve blev udtaget for at fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 16.22 skete der et færdselsuheld på Motorring 3 i sydgående retning ved afkørsel 17, da tre biler kørte sammen. Patruljer kørte til stedet, hvor vejen midlertidig blev spærret, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Ambulancer blev sendt til stedet, hvor en af parterne klagede over nakkesmerter. Der skete dog umiddelbart ikke alvorlig personskade i forbindelse med færdselsuheldet.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne.

Anholdt for forsøg på tyveri fra personbil, Gentofte

En 42-årig mand opdagede klokken 01.30, at der sad en person i hans bil, som holdt parkeret på Lyngbyvej, mens en anden person stod og holdt øje. De opdagede bilens ejer, og han råbte dem an, hvorefter de løb fra stedet og satte sig i en anden bil, som de flygtede fra stedet i. Anmelder fulgte efter dem i sin egen bil ad Helsingørmotorvejen, hvor han dog tabte dem af syne.

Anmelder ringede derefter til politiet, som ved hjælp af oplysninger om bilens registreringsnummer kunne udfinde en adresse i Hørsholm, hvor bilens registrerede ejer boede. En patrulje kørte til stedet, hvor to personer, en 26-årig og 20-årig mand, svarende til beskrivelsen på gerningsmændene, blev truffet, og de blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra personbil.

Ubuden gæst i to lejligheder

Gentofte: En mand forsøgte klokken 04.45 natten til søndag at bryde ind i en lejlighed på Springbanen. Han stak hånden gennem et åbent vindue og ramte en persienne, hvilket vækkede lejlighedens beboer, som råbte, at manden skulle forsvinde. Han forsvandt dog ikke langt væk, for umiddelbart efter brød han ind i en anden lejlighed i samme ejendom. Her sad lejlighedens 77-årig kvindelige beboer i sin seng og læste, da manden pludselig stod i hendes soveværelse og talte til hende. Hun råbte af ham, hvorefter han forsvandt. Manden beskrives som ca. 20 år gammel, ca. 160 cm. høj, spinkel af bygning, indisk af udseende, kort mørkt hår, brun i huden, iført hvid t-shirt, mørke bukser, mao-sko eller sko uden hårde såler. Han var velsoigneret og talte et sprog, der lød som urdu. Indbrudsforsøget og indbruddet blev anmeldt mandag klokken 12.19.

Indbrudstyv overrasket

Hellerup: En indbrudstyv blev klokken 12.41 mandag eftermiddag overrasket af en beboer i den villa, som han forsøgte at bryde op. Husets beboer, en 73-årgi kvinde, bankede imidlertid på en rude, hvilket fik tyven til at stoppe sit indbrudsforsøg og forsvinde fra stedet. Manden var ikke at finde, da en patrulje kom til stedet, men han beskrives som 27-30 år, dansktalende og iført grøn parkacoat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev