Med 54 restauranter uden for København har Dining Week for alvor fået fat i de sjællandske maver. Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 54 restauranter uden for København fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland. Det glæder marketingansvarlig i Dining Week, Nusha Riis Hassani.

“Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder meget for os, at vi ikke bare er repræsenteret i de store byer, men også kan tilbyde madoplevelser til hele Danmark,” siger hun.

I Gentofte har du under Dining Week mulighed for en madoplevelse ud over det sædvanlige. Det smukke Bernstorffs Slot slår nemlig dørene op for Dining Week for første gang. I vinterferien kan gæster nyde en 3-retters gourmetmiddag for kun 215 kr. (+ gebyr).

Et kig på menuen får mundvandet til at løbe. Til forret er der oksetatar med friterede kapers og hjemmerørt yuzumayo og ristet mandelrugbrød, efterfulgt af bagt torsk med kejserhatte, grønkål og sauce nage. Endelig er der crepes “Bernstorff” med appelsin og hjemmelavet vaniljeiscreme til dessert.

Se den fulde menu på https://diningweek.dk/restaurants

I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider, og vi nærmer os en million måltider. Tre gange så mange tallerkner er blevet skrabet, dessertskeer slikket og vinglas tømt. Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber
af stablen 7.-16. februar 2020.
>
> Hvad: Dining Week 2020, 7.-16. februar 2020
> Hvor: Hele landet
> Hvor meget: 215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
> 500 kr. + gebyr pr. person for en 10-serveringsmenu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
> Hvordan: Billetter sælges via www.diningweek.dk
>
> Listen over restauranter kan ses på diningweek.dk/restaurants

Del på sociale medier