Der har været stor interesse for jobbet som ledende bademester på Søbadet. Vi har modtaget mange henvendelser, 27 motiverede ansøgninger og afholdt en del samtaler.

Der har været mange gode ansøgere, og det er med stor glæde at jeg kan meddele at en enig Bestyrelse nu har valgt den nye ledende bademester for Charlottenlund Søbad.

Peter Bøckel er 61 år, helårsmedlem og han værdsætter vand og venner på Søbadet og har stor respekt for tradition og æstetik samt et øje for udvikling.

Peter bor i Charlottenlund, har tre voksne børn og har i mange år haft topstillinger i bilbranchen. For tre år siden ændrede Peter retning ved at gå pilgrimsruten Caminoen. Den oplevelse gjorde, at han traf et nyt valg i livet om at følge sit hjerte fuldt ud.

Et uforløst ønske om at gøre sin pligt som reserveofficer i kampen mod terrorisme førte til længerevarende missioner som efterretningsofficer i Afghanistan og Irak.

Vi er meget glade for, at Peter nu har valgt Søbadet som et arbejdsmæssigt omdrejningspunkt. Peters passion, hans driftserfaring og kreativitet ser vi frem til kommer i spil i hans måde at servicere medlemmer og gæster på i Søbadet.

Link til
Hjemmeside: http://www.charlottenlund-soebad.dk/
Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/charlottenlundsoebad/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev