Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/01/27-2020/02/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Frederikssund

Klokken 10.00 blev en 57-årig mandlig bilist fra Hellerup standset og kontrolleret på Hyllestedvejen i krydset med Skovnæsvej Over Draaby. Her viste det sig, at han ikke havde et kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Mobiltelefon stjålet på café

Hellerup: En 75-årig kvinde fik søndag eftermiddag klokken 17.00 stjålet sin mobiltelefon, da hun var på café Social Foodies. Kvinden havde været på toilettet og på vej ud derfra, stødte en mand ind i hende. Kort tid efter opdagede kvinden, at hendes taske stod åben og, at hendes mobiltelefon var væk. Den formodede gerningsmand beskrives som en mand, dansk af udseende, 17-18 år, 175 cm høj og spinkel af bygning, iført sort huse og grå jeans.

Blev frarøvet jakke

Charlottenlund: En 16-årig dreng fra København blev søndag aften klokken 21.00 frarøvet en jakke, som han var mødtes med en person for at sælge. De to mødtes ved Charlottenlund Station, og køberen gik hen for at hente nogle penge. Da han var på vej tilbage, kom en anden person og skubbede til den 19-årige, tog jakken, hvorefter personen og den person, som skulle købe jakken løb fra stedet.

Mistænkelig mand kiggede ind i biler

Hellerup: En mand vakte mandag morgen ved ni-tiden mistanke, da han gik på Dæmringsvej og kiggede ind af ruderne på de parkerede biler. En 39-årig kvinde fra Hellerup ringede til politiet for at fortælle om den mistænkelige mand, som hun beskrev som dansk af udseende, 25-29 år, 170 cm høj med kort, brunt hår. Han var iført sorte jeans, sort dunjakke og sorte sko. En patrulje kom til stedet og kørte herefter rundt i området for at finde manden, som imidlertid var forsvundet fra området.

Hærværk på toilet

Gentofte: En eller flere gerningsmænd har mellem fredag eftermiddag klokken 15.00 og lørdag aften klokken 21.00 begået hærværk på et toilet i en kælder på Tværbommen. Her har der været sat ild til noget tøj, så der er brand- og sodskader på gulv og vægge. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 10.46.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 14.01 blev det anmeldt, at en varevogn kørte mistænkeligt langsomt rundt på Phistersvej, og at personerne i varevognen sendte lange blikke efter flere adresser.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det dog kunne konstateres, at forholdet var legalt. Alligevel skal der fra Nordsjællands Politi lyde ros til anmelderne for at reagere på deres observationer.

Brand, Gentofte

Klokken 17.29 indløb der anmeldelse om brand i et hus på Springbanen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var sket røgudvikling fra en madras, som formentig var blevet antændt. En 17-årig ung mand med relation til bopælen kom kort efter til stedet og meldte sig selv, og han blev derfor anholdt og sigtet for fortsætlig brandstiftelse. En af husets beboere, en 60-årig mand, blev kørt på hospitalet for behandling for røgforgiftning.

Den 17-årige fremstilles mandag klokken 14.30 i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev