Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/02/03-2020/02/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra bil

Kgs. Lyngby: Fra en Toyota Yaris, der holdt parkeret på Klampenborgvej, er er mellem onsdag klokken 20.50 og 22.50 stjålet tegne- og malematerialer. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Formodet lommetyv anholdt

Ordrup: En formodet lommetyv blev torsdag formiddag anholdt og sigtet for at stjæle penge fra en 83-årig kvinde på Ordrup Station. Tyveriet skete klokken 11.20 torsdag formiddag, og kvinden kontaktede straks politiet og gav et signalement af to mænd, som hun mente stod bag tyveriet. En patrulje kørte til området og traf en 28-årig udenlandsk mand, der passede på det ene signalement. Han blev anholdt og taget med til politigården.

Mulig tricktyv på spil

Hellerup: En mulig tricktyv var onsdag mellem klokken 11.30 og 11.40 på spil i en lejlighed i Høeghsmindeparken. Kvinden gik ind i lejligheden via en ulåst hoveddør, men blev eskorteret ud af lejlighedens beboer, en 91-årig mand. Kvinden beskrives som 35-år, 170 cm høj og kraftig af bygning, brun i huden med sort hår og havde lidt skæve øjne. Hun talte dansk med accent og medbragte en pose appelsiner samt hvide handsker.

Udgav sig for at være fra trafik-service

Gentofte: En kvinde skaffede sig onsdag omkring klokken 12.00 adgang til en lejlighed på Dalstrøget ved at udgive sig for at være fra Flex-trafik. Kvinden gik rundt i lejligheden og kiggede sig omkring og ville i første omgang ikke forlade lejligheden. Efter lidt tid lykkedes det dog lejlighedens beboer, en 86-årig kvinde, at få kvinden til at forlade lejligheden. Den ubudne gæst beskrives som kvinde, dansk af udseende, ca. 30 år, 175-180 cm høj med brunt hår og iført mørkt tøj. Hun medbragte en gul nettopose og talte dansk uden accent.

Mistænkelig mand hoppede over hæk

Klampenborg: En mand hoppede onsdag aften klokken 19.40 over en hæk ved en villa på Strandvejen og fortsatte i retning mod Damgårdsvej. Det synes en opmærksom borger var noget mistænkeligt og kontaktede derfor politiet, der sendte en patrulje til området for at lede efter hæk-hopperen. Han blev imidlertid ikke fundet, men beskrives som mand, romansk af udseende, 35-45 år, 175-180 cm høj, fedladen, brun i huden med kort, sort hår, iført sorte bukser, sort jakke og røde gummisko. Han medbragte en skuldertaske med påskriften “Roskilde Festival” på remmen.

Værktøj stjålet fra varebiler, Charlottenlund

Klokken 20.31 blev det anmeldt, at der fra to varebiler, som holdt parkeret på Bernstorffsvej blev stjålet diverse el-værktøj. Indstigningen er ved begge biler sket ved, at der blev boret hul over håndtaget på sidedørene. Tyverierne er sket mellem mandag klokken 18.00 og tirsdag klokken 07.30.

Kørsel uden førerret, Frederikssund

Klokken 10.00 blev en 57-årig mandlig bilist fra Hellerup standset og kontrolleret på Hyllestedvejen i krydset med Skovnæsvej Over Draaby. Her viste det sig, at han ikke havde et kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Mobiltelefon stjålet på café

Hellerup: En 75-årig kvinde fik søndag eftermiddag klokken 17.00 stjålet sin mobiltelefon, da hun var på café Social Foodies. Kvinden havde været på toilettet og på vej ud derfra, stødte en mand ind i hende. Kort tid efter opdagede kvinden, at hendes taske stod åben og, at hendes mobiltelefon var væk. Den formodede gerningsmand beskrives som en mand, dansk af udseende, 17-18 år, 175 cm høj og spinkel af bygning, iført sort huse og grå jeans.

Blev frarøvet jakke

Charlottenlund: En 16-årig dreng fra København blev søndag aften klokken 21.00 frarøvet en jakke, som han var mødtes med en person for at sælge. De to mødtes ved Charlottenlund Station, og køberen gik hen for at hente nogle penge. Da han var på vej tilbage, kom en anden person og skubbede til den 19-årige, tog jakken, hvorefter personen og den person, som skulle købe jakken løb fra stedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev