Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/02/10-2020/02/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Gløder i skraldespand antændte brand

Klampenborg: Nogle gløder i en skraldespand var mandag formiddag klokken 10.27 årsag til, at der udbrød brand i selvsamme skraldespand ved en villa på Strandvejen. Ingen personer kom til skade ved branden.

Mand udsat for røveriforsøg

Gentofte: En 18-årig mand fra Birkerød blev søndag aften klokken 19.07 udsat for et røveriforsøg, da han stod af toget på Jægersborg Station. Her blev han passet op af tre maskerede mænd, som truede ham med knive. Den 18-årige skubbede til den ene gerningsmand, som tabte sin kniv og derefter stak af sammen med de to medgerningsmænd. Flere patruljer kom til stedet og kørte efterfølgende rundt i området, dog uden at finde gerningsmændene.

 

 

Gps stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en Volkswagen, der holdt parkeret på Henrik Hertz Vej, er der mellem onsdag klokken 09.30 og torsdag klokken 10.30 stjålet en gps.

Restaurant-rude knust

Hellerup: En rude til Forty Pizza på Hellerupvej er mellem tirsdag aften klokken 22.00 og onsdag morgen klokken 08.00 blevet knust. Gerningsmanden har knust ruden ved at kaste en brosten igennem den.

Spiritusbilist standset

Dyssegård: En 36-årig mand fra Dyssegård blev onsdag aften klokken 18.55 standset af en patrulje, da han kom kørende ad Vangedevej. Her viste en alkometertest, at manden havde den promille som lå et godt stykke højere end det tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal vise mandens nøjagtige promille.

Taske stjålet fra bil

Hellerup: Onsdag mellem klokken 17.00 og 19.00 er der stjålet en taske fra en Volkswagen Passat, som holdt parkeret på Hartmannsvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev