Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/02/17-2020/02/25.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Sten kastet gennem rude

Dyssegård: Ukendte gerningsmænd kastede klokken 00.15 en sten gennem ruden til et hotel på Søborg Hovedgade, hvorefter de løb fra stedet.

Blev frarøvet mobiltelefoner

Hellerup: To 20-årige mænd fra Hellerup blev klokken 00.55 natten til tirsdag frarøvet deres mobiltelefoner og punge, da de kom gående ad Hellerupgårdsvej. Her blev de passet op af fire mænd, hvoraf den ene truede dem med en kniv. To af gerningsmændene tildelte de to 20-årige flere knytnæveslag i ansigtet og truede dem til at udlevere deres mobiltelefoner og punge. Gerningsmændene beskrives som A: Mand, 17-20 år, 185-190 cm, almindelig af bygning, brun i huden, dansktalende med accent, iført sort tøj, halsedisse og hætte. B: Mand, 17-20 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, iført sort tøj, halsedisse og hætte. Han var tillige bevæbnet med en kniv. C: Mand, 17-20 år, iført sort tøj, halsedisse og hætte, D: Mand, 17-20 år, iført sort tøj, halsedisse og hætte.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24. – 25. februar 2020

Indbrud I tøjforretning

Hellerup: Klokken 01.55 natten til torsdag har der været indbrud i tøjforretningen Strøm på Strandvejen. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en rude i forretningens hoveddør og har tømt flere stativer for tøj.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 19. – 20. februar 2020

Gløder i skraldespand antændte brand

Klampenborg: Nogle gløder i en skraldespand var mandag formiddag klokken 10.27 årsag til, at der udbrød brand i selvsamme skraldespand ved en villa på Strandvejen. Ingen personer kom til skade ved branden.

Mand udsat for røveriforsøg

Gentofte: En 18-årig mand fra Birkerød blev søndag aften klokken 19.07 udsat for et røveriforsøg, da han stod af toget på Jægersborg Station. Her blev han passet op af tre maskerede mænd, som truede ham med knive. Den 18-årige skubbede til den ene gerningsmand, som tabte sin kniv og derefter stak af sammen med de to medgerningsmænd. Flere patruljer kom til stedet og kørte efterfølgende rundt i området, dog uden at finde gerningsmændene.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev