Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/03/02-2020/03/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: Fra en bil, som stod parkeret på Søndersøvej, er der mandag eftermiddag mellem klokken 16.20 og 16.30 stjålet en sort taske indeholdende en pung med diverse betalingskort. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Solbriller og kreditkort stjålet

Hellerup: Fra en vil, der holdt parkeret på Lille Strandvej, er der mellem klokken 01.00 søndag nat og klokken 06.30 søndag morgen stjålet et par solbriller samt et kreditkort.

Ville muligvis stjæle brændeovn

Gentofte: To mænd og en kvinde mænd forsøgte muligvis at stjæle en brændeovn søndag eftermiddag. De blev opdaget af husets beboer klokken 16.13, hvor de var i færd med at skille brændeovnen ad, mens den stod i en indkørsel på Adolphsvej, hvor en fragtmand senere skulle hente den. Da beboeren konfronterede dem, stak de af. To af de tre personer beskrives som A: kvinde, 40-45 år, almindelig af bygning, 160-165 cm høj. B: mand, ca. 50 år, 180 cm høj, kraftig af bygning, mørkt hår, talte gebrokkent dansk.

Tricktyve på spil

Gentofte: To tricktyve var søndag eftermiddag klokken 16.00 på spil hos en 47-årig mand. De to ringede på hos den 47-årige og blev under dække af at være fra bagmandspolitiet lukket ind i hans lejlighed på Nybrovej, hvor de bad om at få udleveret den 47-åriges kortoplysninger. Desuden stjal mændene et kontantbeløb fra den 47-åriges pung, som lå i stuen.

Cykelholder og cykel stjålet

Dyssegård: Mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 12.00 er der stjålet en cykelholder til en bil samt en cykel af mærket Cube AMS fra en carport på Fruevej.

Brand i akvarium

Charlottenlund: Mandag eftermiddag klokken 16.48 opstod der brand i det tidligere Danmarks Akvarium. Politi og brandvæsen kom til stedet, og kunne konstatere, at branden var startet i kælderen. De nærmere omstændigheder omkring branden skal undersøges nærmere, men det formodes, at branden var påsat.

Mand og kvindes opførsel skabte uro

Gentofte: En 29-årig mand og en 45-årig kvindes opførsel skabte søndag eftermiddag omkring klokken 16.30 uro ved Paul Petersensvej. Her var de to, som begge er fra Hillerød, kommet i håndgemæng og en borger på stedet ringede derfor til politiet. En patrulje kom til stedet og fik mæglet mellem parterne, som også blev belært om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum.

Forsøgte at bryde ind i P-kælder

Hellerup: To mænd forsøgte søndag aften klokken 23.40 at bryde ind i en P-kælder ved Tuborg Havnepark. Et vidne opdagede de to mænd og kontaktede politiet, som sendte en patrulje ud for at finde mændene, der imidlertid fra forsvundet fra området. De to mænd beskrives som A: 180 cm høj, iført rød dunjakke af mærket Northface, dansktalende, B: 180 cm høj, udenlandsk af udseende muligt mellem østlig eller østeuropæisk, 25-30 år, fuldskæg, iført grå dunjakke, sort hættetrøje. De både ankom og kørte fra stedet i en sort VW Polo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev