Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/03/16-2020/03/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort

Hellerup: En 17-årig kvinde fra København blev mandag aften omkring klokken 22.00 standset, da hun kom kørende ad Bernstorffsvej. Hun blev sigtet for at køre uden kørekort og forklarede, at hun var i gang med at modtage køreundervisning. Med i bilen var kvindens bror, som havde overladt rattet til hende. Han blev derfor sigtet for at overlade føringen af bilen til en anden uden at sikre sig, at pågældende havde førerret.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 13.36 stjal en mand tre t-shirts og to langærmede trøjer fra en forretning på Ordrupvej. Han løb derefter fra stedet, men blev pågrebet på en nærliggende vej. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede manden, en 33-årig fra området, for butikstyveri.

Uro og uorden, Klampenborg

Klokken 16.25 blev det anmeldt, at en mand gik rundt på stranden nær Cirkle K, hvor han sparkede efter de andre mennesker i nærheden. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til en 33-årig mand uden kendt adresse, som de bortviste fra stedet.

Håndsprit stjålet fra akutklinik, Gentofte

To dispensere med håndsprit blev lørdag aften klokken 22.24 stjålet fra to toiletter på akutklinikken på Gentofte Hospital. Forud for tyveriet blev en mand set på en gang på klinikken. Da han blev spurgt, hvad han lavede der og foreholdt, at klinikken var lukket, forsvandt han fra stedet. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 170-180 cm, almindelig af bygning, brun i huden, sort mellemlangt hår og dansktalende. Han var iført sort trøje med hvidt tryk på brystet samt sorte bukser og kørte fra stedet i en nyere sølvgrå Audi Q5.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden med henblik på at afklare hans tilstedeværelse på klinikken.

Indbrud i restaurant, Klampenborg

Klokken 19.25 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 19.20 havde været indbrud i Studenterkilden. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget, men der var blev et begået en del hærværk på stedet.

Musik til ulempe, Gentofte

Klokken 02.49 var en patrulje ude på Busses Skole, hvor en flok unge mennesker befandt sig på skolens område. Her hørte de meget høj musik, drak alkohol og kravlede rundt på taget.

De unge mennesker slukkede musikken, ryddede pænt op efter dem selv og forlod derefter stedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev