Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/03/23-2020/03/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 15.22 påkørte en bil ført af en 47-årig kvinde fra Charlottenlund en 20-årig kvindelig cyklist fra Virum. Påkørslen skete, da den 47-årige skulle dreje til højre fra Ordrupvej og Morescosvej, hvorved hun overså cyklisten, der cyklede ligeud på Ordrupvej. Bilisten blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Beruset mand ville ikke forlade bus, Hellerup

Klokken 23.10 blev det anmeldt, at en mand, der formentlig var meget beruset, ikke ville forlade en bus, der gjorde holdt ved Hellerup Station.

En patrulje blev sendt til stedet for at gelejde manden ud af bussen, men ved patruljens ankomst kunne det konstateres, at han ikke blot var beruset og nægtede at forlade bussen, han havde desuden en synlig kniv siddende i bæltet, et sværd på ryggen, en hobbykniv i lommen og en hardball-pistol i bukselinningen.

Den berusede passager, en 26-årig mand fra Valby, blev derfor sigtet efter knivlovens bestemmelser, ligesom han blev taget med i detentionen, så han kunne sove sin rus ud.

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 00.30 blev en 22-årig mandlig bilist fra Søborg standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen i sydgående retning under broen ved Tuborgvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Bil udsat for hærværk

Dyssegård: En bil, der var parkeret på Søborg Hovedgade, er mellem klokken 19.00 og 22.50 tirsdag aften blevet udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har kastet en chaussesten gennem bagruden. Også Det Lille Hotel på Søborg Hovedgade har været udsat for hærværk. Her er der kastet fliser gennem to ruder.

Kørte uden kørekort

Hellerup: En 17-årig kvinde fra København blev mandag aften omkring klokken 22.00 standset, da hun kom kørende ad Bernstorffsvej. Hun blev sigtet for at køre uden kørekort og forklarede, at hun var i gang med at modtage køreundervisning. Med i bilen var kvindens bror, som havde overladt rattet til hende. Han blev derfor sigtet for at overlade føringen af bilen til en anden uden at sikre sig, at pågældende havde førerret.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev