Vores gamle biograf er jo lukket pga. Corona-tiltag, så det kan være, I ikke har været forbi for nylig. Vi tænkte derfor, vi ville fortælle lidt om status på venneforeningen og biografen.

Foreningen er mere relevant, end den har været de seneste 10 år. Hvor vi for 10 år siden blev dannet for at sikre biografen kapital til at indkøbe digitalt udstyr, så er der dette forår igen blevet akut behov for hjælp – denne gang til at kompensere for den manglende indtægt under Corona-nedlukning.

Venneforeningen har de seneste uger derfor gjort en indsats for at blive endnu større. Vi kan se at mange af jer har hvervet nye medlemmer. Tak for det! Vi glæder os til at dele rødvin ud til generalforsamlingen til næste år.

Vi har også pustet nyt liv i Gentofte Kinos Venners Facebook-side og gjort en indsats for at gøre opmærksom på både siden og foreningen. Biografdirektør Sune Lind Thomsen har brugt den plads i Villabyerne, der normalt ville være brugt til at trykke ugens program i biografen, til at gøre reklame for Gentofte Kinos Venner.
Det har alt sammen givet pote!

Siden starten af marts er foreningen vokset med over 50%. Der er heldigvis mange, der bakker op om biografen. Men vi har plads til mange flere. Så fortsæt endelig med at fortælle venner og familie om Gentofte Kinos Venner. Henvis evt. til vores hjemmeside, hvor de kan læse mere om vores tilbud.

Den ufrivillige pause i indtægt har sat nogle af Sune Lind Thomsens planer for biografen på hold. Men takket være bidrag fra Gentofte Kinos Venner har pausen alligevel kunne bruges konstruktivt: Toiletter, cafe og foyer er blevet renoveret. Så alt fra marmorgulvet til uret under loftet er funklende og skinnende, når biografen igen må slå dørene op for publikum.

Og der er stadig planer om at biografen slår dørene op: En overgang så det ud til, at Sune måtte kigge langt efter tilskud fra hjælpepakkerne, men det synes nu er være afklaret til biografens (og vores) fordel. Det er er muligt for biografen at søge støtte på linje med andre selvstændige, der er påvirket af Covid-19 lukninger. Så der skulle være en biograf at vende tilbage til, så snart det igen bliver tilladt.

I kan følge udviklingen i biografen på Gentofte Kinos Facebook-side – eller i udhængsskabene ved indgangen til biografen.

Husk, at foruden at indbetale kontingent – og I er velkomne til allerede nu at indbetale næste års kontingent – er det også muligt at købe gavekort. Det er altid tilladt at bruge gavekortene selv, når der igen kommer gode film på programmet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev