Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/03/30-2020/04/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Sidespejle stjålet fra bil, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 08.17, standsede en Audi klokken 03.38 op på Onsgårdsvej, hvor to mænd steg ud af bilen og stjal begge sidespejle fra en bil, som hold parkeret på stedet.

Indbrud på hotel, Gentofte

Klokken 08.47 blev det anmeldt, at der mellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 02.00 var indbrud på Schæfergården på Jægersborg Alle. Fra stedet blev der stjålet designermøbler, og gerningsmændene kom ind ved at afliste flere vinduer.

Brand i affald, Klampenborg

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 19.57, brand i en container i det fri på Strandvejen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det dog hurtigt kunne konstateres, at der var tale om noget affald, som var kommet i kontakt med en varm grill, hvorfor der var opstået en smule ild. Det blev hurtigt slukket, og der var ingen fare for spredning.

Hærværk, Charlottenlund

Klokken 21.23, var en mand i starten af 20’erne ifølge en anmeldelse i gang med at kaste afspærringsplanker ud på vejen fra det vejarbejde, der pågik på Teglgårdsvej. En patrulje kørte dertil for at lede efter manden, men han befandt sig ikke længere på stedet.

Bilist havde hash på sig

Hellerup: En 18-årig mand fra Hellerup blev torsdag aften klokken 20.20 standset, da han kom kørende ved Tuborg Havnepark. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer og for besiddelse af en mindre mængde hash.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev