Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/04/20-2020/04/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Uro, Dyssegård

Klokken 01.34 blev det anmeldt af en beboer nær børnehaven Klokkeblomst, at et ukendt antal personer var gået ind på børnehavens grund, hvorfra de larmede højlydt.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor tre 17-18-årige unge mænd fra lokalområdet blev bortvist.

Gadeuorden, Gentofte

Klokken 03.38 blev det anmeldt fra en borger boende tæt på Bakkegårdsskolen, at der var samlet en del unge mennesker ved en p-plads på Bakkegårdsskolen, og at de spillede meget høj musik.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor forholdet blev reguleret.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 23.-24. april 2020

Besiddelse af euforiserende stoffer, Gentofte

En patrulje standsede klokken 20.29 en 55-årig mand fra Gentofte på Nybrovej. Han blev fundet i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Truede butikspersonale

Charlottenlund: En 33-årig mand fra Charlottenlund blev tirsdag formiddag anholdt og sigtet for trusler på livet mod butikspersonalet i Meny på Ordrupvej. Her havde han forsøgt at indløse nogle flaskebon’er, som han havde fundet. Men da personalet bad ham om at forlade butikken reagerede han ved at true dem med en saks, hvorefter han forsvandt fra butikken. Manden blev ikke lang tid efter truffet i lokalområdet og anholdt. Da afhøringen af ham var færdig, blev han løsladt, da det blev vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 32-årig mand fra Allerød blev mandag aften klokken 18.52 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Da han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Hærværk, Hellerup

Mellem lørdag klokken 09.00 og søndag klokken 10.00 blev forruden på en bil, som holdt parkeret på Ingeborgvej bukket indad.

Det samme gjorde sig gældende for en bil, som holdt parkeret på Svalevej mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 10.00. Her var den ene halvdel af ruden også knust.

Indbrud på skole, Hellerup

Mellem klokken 17.10 og 19.33 blev døren ind til kælderen på Maglegårdsskolen sparket ind. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Blufærdighedskrænkelse, Hellerup

Klokken 20.30 anmeldte en 17-årig kvinde fra København, at hun klokken 00.40 var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse på Bernstorffsvej Station. Her havde hun stået og ventet på toget, da en mand kom hen til hende og spurgte, om hun ville se ham uden bukser på. Det svarede kvinden ikke på, men manden lynede alligevel sine bukser ned og blottede sig for hende. Kvinden skyndte sig herefter at stige på toget, mens manden umiddelbart gik hen mod tunnelen.

Manden beskrives som: 20-30 år, ca. 170 cm, muskuløs af bygning. Iført sort dynejakke og sort tøj. Talte dansk.

Besiddelse af stoffer, Hellerup

En patrulje standsede klokken 22.15 en 33-årig kvinde fra Charlottenlund på Hellerup Station. Hun blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket hun blev sigtet for.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Der skete klokken 06.53 et færdselsuheld, da en bil kom kørende ad Klampenborgvej og drejede ind på Hjortekærsvej og påkørte en cyklist. Cyklisten slog ved uheldet sin ryg og blev med ambulance kørt til tjek på hospitalet.

Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne.

 

Indbrud i provat beboelse anmeldt den 17. – 20. april 2020 i Nordsjællands politikreds

Tilmeld dig vores nyhedsbrev