Mandag 15. juni åbner Schæffergården igen dørene og byder jer indenfor på vores nymalede gange til masser af mødeaktiviteter, til hyggelige hotelophold og til lækkerier fra vores køkkenhave
på tallerkneni Restaurant Wohlert. Hvor bliver det dejligt – I har alle været savnet!

“Når vi åbner d. 15. juni har der ikke været gæster på Schæffergården i næsten 3 måneder. Schæffergården er skabt til at være et sted, hvor man mødes, spiser godt og bliver forkælet med fantastisk service. Vi elsker at have gæster, så de sidste måneder har været triste og på mange måder helt uvante. Men vi har mødt en helt utrolig opbakning fra gæster, samarbejdspartnere og venner af huset, som har givet os energi til at kigge fremad og få det bedste ud af situationen. Vi har malet og forskønnet samt arbejdet hårdt på nye koncepter og rutiner, der er tilpasset en ny virkelighed.

Vi ser nye muligheder frem for begrænsninger. Jeg kan love, at alle vores medarbejdere står mere end klar til at tage imod gæster igen – vi glæder os”, udtaler direktør Peter Feddersen.

Samarbejde i Køkkenet, foto Schæffergården

Kom til Schæffergården og nyd den smukke natur i Dyrehaven på cykel, tag på ture til museer og slotte i Nordsjælland og til det pulserende liv i København kun 10 kilometer væk.

Man kan også bare blive i vores fredfyldte park med egen sø tage et spil kroket med ungerne og så slutte dagen af i Restaurant Wohlert med god mad og drikke.

Vi forudser en travl og dejlig sommer hos os, så hold øje med attraktive sommerferiekampagner på vores hjemmeside fra 3. juni.

Schæffergården følger naturligvis fortsat myndighedernes anbefalinger for ansvarlig håndtering af Covid-19, så I kan føle jer trygge og sikre hos os.

De bedste hilsner fra Schæffergården

Tilmeld dig vores nyhedsbrev