Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/05/15-2020/05/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel, Gentofte

Klokken 22.22 blev det anmeldt, at der holdt nogle mistænkelige biler parkeret på en parkeringsplads ved Mesterlodden, og at der muligvis blev røget hash og udøvet hærværk på stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor de dog ikke kunne konstatere, at der skulle være sket hærværk. Føreren af en bil, som blev stoppet på Sognevej, en 20-årig fra området, blev dog sigtet for narkokørsel, idet et narkometer viste, at han formentlig havde ført bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Der venter nu svar på en blodprøve for at fastslå de præcise omstændigheder omkring føreren eventuelle grad af påvirkning.

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 20. – 25. maj 2020 i Nordsjællands politikreds

Ungersvende sendt hjem

Hellerup: Tre ungersvende blev fredag morgen klokken 04.50 sendt hjem i seng af en patrulje. De tre mænd gik rundt på et stillads på Strandvejen, hvilket havde fået en borger til at kontakte politiet.

Indbrudsoversigten udkommer desværre ikke i dag.

Dæk og fælge stjålet

Gentofte: Fra en Mercedes, der var parkeret på Barunegårdsvej, er der mellem mandag aften klokken 19.00 og tirsdag morgen klokken 09.00 stjålet fire dæk og fælge. Tyven, eller tyvene, har stillet bilen op på fire mælkekasser i forbindelse med tyveriet.

Unge lavede ballade

Charlottenlund: En gruppe unge lavede tirsdag eftermiddag ved 17-tiden en del ballade ved biblioteket på Ejgårdsvej, hvor de blandt andet ødelagde nogle blomsterbede. En patrulje kom til stedet og tog en alvorssnak med de unge, som efterfølgende blev sat til at rydde op efter sig.

Butikstyveri, Dyssegård

Klokken 22.14 blev en 14-årig dreng fr Søborg tilbageholdt i Lidl på Vangedevej, da han havde stjålet varer fra butikken. Grundet drengens alder kørte en patrulje til stedet, hvor de fik en alvorlig snak med drengen samt kontaktede hans forældre og de sociale myndigheder.

To mænd med mistænkelig adfærd, Gentofte

To beboere på Ellebækvej oplevede omkring klokken 03.45, at to mænd tog i håndtagene ind til deres boliger, og de anmeldte derfor det mistænkelige forhold til politiet. Patruljer kørte til stedet, hvor to personer svarende til beskrivelsen fra anmeldelserne blev truffet.

En ransagning af de to mænds bil vise, at de var i besiddelse af genstande fra et supermarked, de ikke kunne gøre rede for, og som derfor formodedes var stjålne. De to mænd, en 22-årig fra Søborg og en 23-årig fra Herlev, blev derfor sigtet for tyveri. Derudover blev den 23-årige også sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han ved mødet med politiet smed en kniv fra sig.

Forsøg på tricktyveri, Gentofte

Klokken 14.43 blev det anmeldt, at en kvinde klokken 14.30 pludselig befandt sig i en 67-årig kvindes lejlighed på Ellegårdsvej. Her forklarede den fremmede kvinde, at hun netop var flyttet ind ovenpå, og at der nu løb vand ned til den 67-årige på badeværelset. Beboeren gik ud for at undersøge dette, men der løb ikke noget vand ned, og da hun meddelte kvinden dette, så hun, at der var dukket endnu en kvinde dukket op i lejligheden. Den 67-årige mistænkte derfor, at der var tale om forsøg på tricktyveri, og hun bad de to kvinder om at forsvinde, hvilket de efterkom. Da den kvindelige efterfølgende henvendte sig i lejligheden ovenpå, kunne hendes overbo afvise, at han var ved at flytte.

Der blev ved hændelsen ikke umiddelbart stjålet noget.

Begge kvinder beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 30-40 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, brun i huden med sort hår. Iført mørkt tøj og blåt/hvidt mundbind. Talte dansk med accent.
En mand, som muligvis kan sættes i forbindelse med de to kvinder, blev set køre rundt i området i en mørkeblå Ford Fiesta.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev