Et personligt nyhedsbrev fra direktøren, Sune Lind Thomsen. 

Så tæller vi ned!

Om tre dage slår vi igen dørene op til Gentofte Kino efter en lukkeperiode på næsten tre måneder. Det har bestemt ikke været hverken nemt eller sjovt at starte eventyret som ny biografejer midt i en Corona-tid. Men som jeg også tidligere har delt med jer, så har jeg valgt at bruge lukkeperioden på at istandsætte nogle af de ting, der er svære at klare under en normal drift. Hellere udnytte tiden til oprydning og rengøring – så det har vi gjort! 

Når I kommer herned igen, så vil I se et caféområde, der har fået nye møbler. I samarbejde med FDB-møbler har vi fået Børge Mogensen-stole i foyeren, og vi har forsøgt at føre biografen tilbage til sin originale funkisstil fra 1938. Baren er malet, der er kommet et nyt logo, og der er fyldt op med nye og friske varer i cafeen. Toiletterne er også nymalede, herrernes urinaler er nye (og lugtfrie!), vi har fået renset marmorgulvet, pudset linoleumsgulvet i salen, og så har vi reetableret de originale gamle udstillingsskabe i foyeren, hvor man kan læse lidt om sammenhængen mellem Gentofte Kino og Børge Mogensen samt lade sig inspirere til kommende særarrangementer og film, der er på vej. 

Vi har gjort os umage, og vi håber, I kan lide det. Gentofte Kino er en af landets absolut smukkeste biografer. Og nu trænger den til at få liv og besøg af alle jer gæster! 

Nu åbner Gentofte Kino

I lang tid har jeg været bekymret for fremtiden. Heldigvis hjalp hjælpepakkerne os igennem krisen, men vi ved også, at det lange, svære træk kommer nu. At åbne biograf i de to store sommermåneder juni og juli er sin sag. Men bekymringerne er forvandlet til sommerfugle. Jeg oplever en enorm lokal opbakning på mail, på hovedgaden og fra sociale medier. I skal vide, at den opbakning, vi oplever fra lokalmiljøet her i Gentofte, er helt fantastisk, og det er med den i ryggen, vi har knoklet os frem til start. Tusind tak for det!

På fredag på Grundlovsdag lyder startskuddet så, og jeg glæder mig så meget. 

Program for fredag 5. juni til søndag 7. juni

Kl. 12.00: Pelle Haleløs

Kl. 14.00: Bombshell – opgørets time

Kl. 17.00: Dark Waters

Kl. 20.00: Little Women

Bestil dine billetter her

Lidt om filmene

Vi starter med lidt for de mindste med animationsfilmen PELLE HALELØS. Derefter sætter vi BOMBSHELL – OPGØRETS TIME op igen. Bombshell handler om Fox-skandalen og har tre stærke kvinder i hovedrollerne: Nicole Kidman, Charlize Theron og Margot Robbie. Vi ved, at mange er medlemmer af Biografklub Danmark, hvor mange ikke nåede at se filmen inden nedlukningen. Det er naturligvis muligt at bruge sin rabatkupon fra Biografklub Danmark i Gentofte Kino. Der er ingen af Biografklubbens rabatkuponer, der udløber. Så har vi premiere på en helt ny og nervepirrende miljø-thriller DARK WATERS med den altid fremragende Mark Ruffalo i hovedrollen. Vi slutter programmet med en fantastisk genindspilning af LITTLE WOMEN denne gang instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Greta Gerwig. Filmen er også en del af Biografklub Danmarks program, så rabatbilletter til filmen virker naturligvis stadig. 

Covid-19

Vi har fået lov til at åbne biografen og følger naturligvis alle myndighedernes nye retningslinjer for afstand, hygiejne og plads mellem sædebookingen. 

Derfor har vi fået et billetsystem, der automatisk spærrer sæder til de næste gæster, så alle kan nyde filmen med god afstand til hinanden. Sammen men med afstand! Med over to meter mellem rækkerne er vi heldigvis en af landets mest Corona-sikre biografer. Gentofte Kino er godkendt til 260 siddende gæster og 82 stående gæster i café. For at kunne imødekomme kravet om afstand kan der forekomme kø til både baren og toiletterne. Vi håber på jeres forståelse og takker, fordi I passer på hinanden og vores medarbejdere. 

Gå trygt i biografen

  • Køb gerne din biografbillet på nettet og opbevar den på mobilen. 
  • Hold afstand til de øvrige gæster. De samme regler gælder i biografen som i resten af samfundet.
  • Host/nys i ærmet. 
  • Husk at spritte af. Vi har stillet sprit ved indgangen til caféen og indgangen til salen. 
  • Udgang til gården. Når filmen er færdig, lukkes alle ud i gården, så vi undgår, at for mange gæster krydser hinanden på vej ud og ind af biografen.

Vi glæder os til at se jer! 

Der er snart nyt på vej om Kinoklubben, børnefilm og Operabio, som alt sammen består. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev