Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/06/08-2020/06/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort

Ålsgårde: En 18-årig kvinde fra Charlottenlund blev klokken 02.22 natten til tirsdag standset, da hun kom kørende ad Krogebakke. Kvinden havde ikke erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og bilens ejer blev sigtet for at overlade bilen til en person uden kørekort.

Indbrud hos frisør

Charlottenlund: En ukendt gerningsmand brød klokken 03.08 ind i en frisørsalon på Ordrupvej. Tyven har brudt en vindue op og stjålet nogle kontanter fra forretningen.

Narkobilist uden kørekort

Gentofte: En 30-årig mand fra København blev omkring klokken 04.00 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Emmasvej. Her viste det sig, at han var narkopåvirket, ikke havde noget kørekort, men til gengæld havde han flere salgsposer med hash i sine bukselommer. Manden blev sigtet for samtlige forseelser og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad. Bilens ejer blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15. – 16. juni 2020

Indbrud hos frisør, Charlottenlund

Mellem fredag klokken 18.00 og søndag klokken 09.00 har der været indbrud hos frisør Lars & Marianne på Ordrupvej. Tyven har fjernet en rude til forretningen og har efterfølgende stjålet kontanter.

Ramte hegn og parkeret bil, Klampenborg

En 54-årig mand med ukendt adresse påkørte søndag eftermiddag klokken 12.34 en parkeret bil samt et raftehegn på Eremitagevej. Den 54-årige blev sigtet for at køre bil selvom han ikke havde noget kørekort.

Blufærdighedskrænkelse, Klampenborg

Klokken 17.46 blev det anmeldt fra Bellevue Strand, at en mand sad ved de hvide skure og onanerede til frit skue for strandens gæster, heriblandt flere børn.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 76-årig mand fra Bagsværd passende til signalementet blev udfundet, anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse ved blotteri.

Røveri, Hellerup

Klokken 19.12 anmeldte en 15-årig ung mand, at han klokken 19.00 var blevet frarøvet diverse genstande af tre gerningsmænd på en gangsti i en viadukt på Hellerupvej. De tre gerningsmænd var efterfølgende løbet fra stedet i retning mod Hellerup Station. De tre personer beskrives af den forurettede som:

A: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 175-180 cm høj, brun i huden, med sort kort hår. Havde mange bumser i ansigtet.

B: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 180-185 cm høj, brun i huden, med sort kort hår. Brune øjne. Talte dansk. Var iført hvid maske.

C: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, brun i huden, med sort mellemlangt hår i en såkaldt manbun. Talte: Dansk. Var iført blå maske.

Indbrud i butik, Gentofte

Klokken 00.54 blev det anmeldt af et vidne, at en rude var blevet knust i en smykkeforretning på Gentoftegade cirka 20 minutter forinden. Nu var nogle mænd kommet retur til butikken, hvorfra de var i gang med at forsyne sig med varer via den knuste rude.

Flere patruljer blev sendt til stedet, heriblandt en hundepatrulje, og cirka klokken 01.20 blev to 41-årige mænd fra Brøndby udfundet i nærheden og anholdt. De to mænd skal muligvis fremstilles i grundlovsforhør i løbet af mandagen.

Blev væltet omkuld

Gentofte: En uoverensstemmelse i forbindelse med hundeluftning førte søndag formiddag klokken 10.45 til, at en 66-årig kvinde blev væltet omkuld i Bernstorffsparken. Kvindens hund havde forud for episoden bidt en hund, som tilhørte en kammerat til den mand, som væltede hende omkuld. Han beskrives som dansk af udseende, 20-26 år, 183-185 cm høj og muskuløs med lyst, kort hår. Han var iført hvid/blå stribet T-shirt og mørkeblå jeans. Episoden blev anmeldt onsdag formiddag.

Solbriller stjålet fra bil

Charlottenlund: Et par solbriller, en pung samt en tøjpose er mellem tirsdag aften klokken 17.30 og onsdag formiddag klokken 09.30 blevet stjålet fra en Audi, der holdt parkeret på Viggo Rothes Vej.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: To mænd stjal mandag aften omkring klokken 18.45 en taske fra bagagerummet i en bil, der holdt på Maglemosevej. Bilens ejer var i færd med at læsse bilen og bagagerummet stod derfor åbnet. Det benyttede de to tyve sig af, mens bilens ejer var inde i huset. De to tyve kørte fra stedet i en sort Ford Focus.

Mand overfaldet

Charlottenlund: Politiet blev mandag aften klokken 21.34 kaldt ud til en lejlighed på Ordrup Strandvej, hvor en 47-årig mand var blevet overfaldet. Den 47-årige har været i livsfare som følge af overfaldet og er indlagt på hospitalet. Den 47-årige og overfaldsmanden kender hinanden, og politiet har en stærk formodning om, hvem gerningsmanden er. Da sagen er under efterforskning, har Nordsjællands Politi indtil videre ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

Tumult, Hellerup

Omkring klokken 16.35 indløb der flere anmeldelser om uro på Lille Strandvej, idet flere personer var oppe at toppes. En patrulje kørte til stedet, hvor alle parterne dog ikke længere var på stedet. Der var umiddelbart opstået en uoverensstemmelse mellem to unge mænd og et par i en bil, da mændene havde henvendt sig til parret for at gøre dem opmærksomme på, at man udefra kunne se, at de havde gang i fysisk kontakt af meget intim karakter, og at det nok var en god ide at stoppe med det. Parret var øjensynlig ikke helt tilfredse med at blive forstyrret i deres akt, og der opstod derfor noget tumult mellem parterne, inden parret kørte fra stedet i bil.

Patruljen runderede efterfølgende efter parret i bilen, men det var dog ikke var mulig at udfinde dem i området.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev