Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/06/15-2020/06/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Overraskede indbrudstyv

Gentofte: En 60-årig mand overraskede mandag morgen omkring klokken 09.00 en indbrudstyv i entreen til sin bolig på Resedavej. Indbrudstyven, som beskrives som spinkel af bygning, hvid i huden, iført grå hættetrøje, sort tørklæde hen over mund og næse, lyse bukser og mørke sko stak af fra stedet.

Indbrudstyv anholdt

Gentofte: En 29-årig mand fra Brønshøj blev mandag formiddag anholdt og sigtet for indbrudsforsøg, efter han klokken 10.15 havde knust en rude til en villa på Ranunkelvej og efterfølgende forsøgte at komme ind. Han stak efterfølgende af fra stedet, men blev fundet i området omkring Begoniavej af en patrulje. Hvorvidt der er tale om den samme mand, der brød ind i en villa på Resedavej og blev overrasket af en beboer på stedet, skal den kommende efterforskning af sagen forsøge at klarlægge.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: En taske indeholdende en pung med kørekort og sundhedskort er mandag eftermiddag klokken 15.19 blevet stjålet fra en Citroen C1, som holdt på Maltegårdsvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Tricktyv stjal mobiltelefon

Gentofte: En tricktyv stjal søndag eftermiddag en mobiltelefon fra et kontor hos Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma. Her kom en mand ind med en seddel, hvor der på spansk stod, at han søgte arbejde. Medarbejderen på stedet oplyste, at der ikke var noget arbejde at få, hvorefter manden forlod kontoret. Senere opdagede medarbejderen, at hans mobiltelefon var forsvundet fra kontoret. Den mulige tricktyv beskrives som sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med kort, sort hår, skægstubbe. Han havde en lys bluse og cowboybukser på samt et rødt tørklæde om halsen og talte spansk.

Brand i skur

Charlottenlund: En 79-årig mand kom søndag eftermiddag ved 17-tiden til at sætte ild til sit skur i Krathusparken i forbindelse med, at han tændte en ukrudtsbrænder. Der skete ingen personskade ved branden, men manden blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Spritbilist standset

Nærum: En 62-årig mand fra Gentofte blev klokken 02.40 natten til mandag standset, da han kom kørende ad Skodsborgvej. Her blev det med en alkometertest konstateret, at hans promille var over den tilladte og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Hærværk, Klampenborg

Klokken 11.27 blev det anmeldt, at der i nattens løb var kastet to sten på størrelse med en lille knyttet hånd ind igennem to ruder til restauranten Den Røde Cottage, således de var smadret.

Kørsel i frakørselstiden, Lyngby

Klokken 10.10 blev en 57-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Jægersborgvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom han befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for dette.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 17.00 blev det anmeldt fra Bilka, at to personer havde stjålet alkohol, en barbermaskine samt solbriller for cirka 2.000 kroner.

Idet den ene af de to ikke ville svare på kontrolspørgsmål, således butikkens ansatte selv kunne foretage anmeldelsen online, blev en patrulje sendt til stedet, hvor to 19-årige mænd fra henholdsvis Charlottenlund og Rungsted Kyst blev sigtet for butikstyveri.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Klokken 19.05 blev to mænd truffet af en patrulje på en bænk nær Vandtårnet på Ørnegårdsvej. Den ene, en 18-årig mand fra Gentofte, havde en mindre mængde hash på sig, og han blev derfor sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

Kørsel i påvirket tilstand, Charlottenlund

Klokken 01.20 blev en 24-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Jægersborg Allé. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Kørte uden kørekort

Ålsgårde: En 18-årig kvinde fra Charlottenlund blev klokken 02.22 natten til tirsdag standset, da hun kom kørende ad Krogebakke. Kvinden havde ikke erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og bilens ejer blev sigtet for at overlade bilen til en person uden kørekort.

Indbrud hos frisør

Charlottenlund: En ukendt gerningsmand brød klokken 03.08 ind i en frisørsalon på Ordrupvej. Tyven har brudt en vindue op og stjålet nogle kontanter fra forretningen.

Narkobilist uden kørekort

Gentofte: En 30-årig mand fra København blev omkring klokken 04.00 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Emmasvej. Her viste det sig, at han var narkopåvirket, ikke havde noget kørekort, men til gengæld havde han flere salgsposer med hash i sine bukselommer. Manden blev sigtet for samtlige forseelser og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad. Bilens ejer blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15. – 16. juni 2020

Indbrud hos frisør, Charlottenlund

Mellem fredag klokken 18.00 og søndag klokken 09.00 har der været indbrud hos frisør Lars & Marianne på Ordrupvej. Tyven har fjernet en rude til forretningen og har efterfølgende stjålet kontanter.

Ramte hegn og parkeret bil, Klampenborg

En 54-årig mand med ukendt adresse påkørte søndag eftermiddag klokken 12.34 en parkeret bil samt et raftehegn på Eremitagevej. Den 54-årige blev sigtet for at køre bil selvom han ikke havde noget kørekort.

Blufærdighedskrænkelse, Klampenborg

Klokken 17.46 blev det anmeldt fra Bellevue Strand, at en mand sad ved de hvide skure og onanerede til frit skue for strandens gæster, heriblandt flere børn.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 76-årig mand fra Bagsværd passende til signalementet blev udfundet, anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse ved blotteri.

Røveri, Hellerup

Klokken 19.12 anmeldte en 15-årig ung mand, at han klokken 19.00 var blevet frarøvet diverse genstande af tre gerningsmænd på en gangsti i en viadukt på Hellerupvej. De tre gerningsmænd var efterfølgende løbet fra stedet i retning mod Hellerup Station. De tre personer beskrives af den forurettede som:

A: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 175-180 cm høj, brun i huden, med sort kort hår. Havde mange bumser i ansigtet.

B: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 180-185 cm høj, brun i huden, med sort kort hår. Brune øjne. Talte dansk. Var iført hvid maske.

C: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, brun i huden, med sort mellemlangt hår i en såkaldt manbun. Talte: Dansk. Var iført blå maske.

Indbrud i butik, Gentofte

Klokken 00.54 blev det anmeldt af et vidne, at en rude var blevet knust i en smykkeforretning på Gentoftegade cirka 20 minutter forinden. Nu var nogle mænd kommet retur til butikken, hvorfra de var i gang med at forsyne sig med varer via den knuste rude.

Flere patruljer blev sendt til stedet, heriblandt en hundepatrulje, og cirka klokken 01.20 blev to 41-årige mænd fra Brøndby udfundet i nærheden og anholdt. De to mænd skal muligvis fremstilles i grundlovsforhør i løbet af mandagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev