En aften i countrymusikkens tegn med Tamra Rosanes & Wild Rose

Tamra Rosanes, foto: Gentofte kino

Minikoncert & forpremiere

Vi er SÅ glade for at kunne invitere jer med til en helt unik aften i Gentofte Kino, hvor vi får besøg af Danmarks mest fantastiske countrymusiker, Tamra Rosanes.

Tamra er en af Danmarks helt store kunstnere og har blandt andet modtaget en Danish Music Award, deltaget i Melodi Grand Prix og er hædret i America’s Old Time Traditional Country Music Hall of Fame.

Sammen med Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har hun både produceret sange og sunget i deres fælles trio Cowgirls, og herudover har hun udgivet hele 19 CD’er.

Tamra vil spille en skøn minikoncert for jer og fortælle lidt anekdoter fra Nashville, inden vi blænder op for forpremieren på en anden musikoplevelse nemlig feel good-dramaet Wild Rose.

Om filmen:
Original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen synes meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone.
Men med hjælp fra hendes chef, der skaffer hende et møde med en legendarisk radiovært ved BBC, er vejen til lykke måske alligevel kortere end hun tror.

Koncert og forpremiere finder sted:
20. juli 2020 kl. 19:30

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev