Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/06/22-2020/06/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Besiddelse af stoffer, Gentofte

På parkeringspladsen ved Mesterlodden blev fire unge mænd klokken 20.55 truffet af en patrulje. Ved visitation blev den ene, en 27-årig mand fra Gentofte, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Butikstyveri og cykeltyveri, Charlottenlund

Klokken 20.33 anmeldte personalet fra Fakta, at de tilbageholdt en mandlig butikstyv, der havde forsøgt at stjæle varer for 128 kroner.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 54-årig mand uden fast adresse blev sigtet for forholdet. Da manden samtidig var i besiddelse af en dyr racercykel uden stelnummer, hvis oprindelse han ikke kunne gøre rede for, blev han ligeledes sigtet for cykeltyveri, og cyklen blev beslaglagt.

Sluttelig var manden efterlyst af Københavns Politi, hvorfor han blev overdraget til dem.

Varebil ramte cyklist

Gentofte: En 37-årig kvindelig cyklist fra København blev torsdag morgen klokken 07.42 ramt af en 38-årig mand fra Gentofte, som kom kørende ad Lyngbyvej i en varebil. Kvinden blev ramt, da den mandlige bilist overså hende i forbindelse med et højresving. Kvinden blev behandlet for sine skader af de ambulancereddere, som kom stedet.

Drenge blev bortvist

Gentofte: Fire ungersvende blev klokken 02.56 bortvist fra Circle K på Jægersborg Allé, hvor de forsøgte at smadre flasker og råbte efter forbipasserende.

Spirituskørsel og færdselsuheld, Gentofte

Klokken 07.20 skete der et færdselsuheld på Erichsensvej, idet en personbil ført af en 19-årig mand fra Dyssegård påkørte en parkeret varebil. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 19-årige fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.
Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 09.42 blev der anmeldt et færdselsuheld fra Charlottenlund, hvor en bil havde påkørt en cyklist bagfra. En 70-årig kvinde fra Hellerup førte en personbil i nordlig retning ad Ordrup Jagtvej og ind i rundkørslen Ordrup Jagtvej/Skovshovedvej/Teglgårdsvej/Hyldegårdsvej. Inde i rundkørslen, ud for Skovshovedvej, påkørte bilen en 73-årig kvindelig cyklist fra Charlottenlund, hvorved cyklisten blev slæbt under bilen.
Den 73-årig blev efterfølgende kørt på skadestuen til behandling for sine skader, mens den 70-årige blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Butikstyveri, Hellerup

I Meny på Strandvejen blev to unge piger på henholdsvis 14 og 15 år fra lokalområdet klokken 17.53 stoppet, idet de i forening havde stjålet alkohol fra forretningen. Grundet pigernes unge alder kørte en patrulje til stedet, hvor de sigtede den 15-årige for butikstyveri og fik en alvorlig samtale med dem begge. Derudover blev pigernes forældre samt de sociale myndigheder kontaktet.

Færdselsuheld, Gentofte

På Motorring 3 kort før afkørsel 17 skete der klokken 18.15 et færdselsuheld, idet en 51-årig mandlig bilist fra Greve og en 49-årig udenlandsk mandlig bilist kørte sammen.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men der opstod kø i en periode, indtil bilerne kunne fjernes fra stedet.

Narkokørsel, Hellerup

På Tuborgvej standsede en patrulje klokken 18.34 en 26-årig mandlig bilist fra Nærum, som oplyste, at han var påvirket af hash og kokain. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, ligesom han også blev sigtet for kørsel uden førerret, da han var frakendt denne.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring den 26-åriges påvirkning af euforiserende stoffer.

Overraskede indbrudstyv

Gentofte: En 60-årig mand overraskede mandag morgen omkring klokken 09.00 en indbrudstyv i entreen til sin bolig på Resedavej. Indbrudstyven, som beskrives som spinkel af bygning, hvid i huden, iført grå hættetrøje, sort tørklæde hen over mund og næse, lyse bukser og mørke sko stak af fra stedet.

Indbrudstyv anholdt

Gentofte: En 29-årig mand fra Brønshøj blev mandag formiddag anholdt og sigtet for indbrudsforsøg, efter han klokken 10.15 havde knust en rude til en villa på Ranunkelvej og efterfølgende forsøgte at komme ind. Han stak efterfølgende af fra stedet, men blev fundet i området omkring Begoniavej af en patrulje. Hvorvidt der er tale om den samme mand, der brød ind i en villa på Resedavej og blev overrasket af en beboer på stedet, skal den kommende efterforskning af sagen forsøge at klarlægge.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: En taske indeholdende en pung med kørekort og sundhedskort er mandag eftermiddag klokken 15.19 blevet stjålet fra en Citroen C1, som holdt på Maltegårdsvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Tricktyv stjal mobiltelefon

Gentofte: En tricktyv stjal søndag eftermiddag en mobiltelefon fra et kontor hos Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma. Her kom en mand ind med en seddel, hvor der på spansk stod, at han søgte arbejde. Medarbejderen på stedet oplyste, at der ikke var noget arbejde at få, hvorefter manden forlod kontoret. Senere opdagede medarbejderen, at hans mobiltelefon var forsvundet fra kontoret. Den mulige tricktyv beskrives som sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, brun i huden med kort, sort hår, skægstubbe. Han havde en lys bluse og cowboybukser på samt et rødt tørklæde om halsen og talte spansk.

Brand i skur

Charlottenlund: En 79-årig mand kom søndag eftermiddag ved 17-tiden til at sætte ild til sit skur i Krathusparken i forbindelse med, at han tændte en ukrudtsbrænder. Der skete ingen personskade ved branden, men manden blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Spritbilist standset

Nærum: En 62-årig mand fra Gentofte blev klokken 02.40 natten til mandag standset, da han kom kørende ad Skodsborgvej. Her blev det med en alkometertest konstateret, at hans promille var over den tilladte og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev