Vi er super stolte af, at vi nu kan præsentere jer for verdens største filmformat.

Gentofte Kino er nemlig den ene ud af kun to biografer i hele landet, der fra 26. august kan vise Christopher Nolans nyeste værk i 70 mm-format.
Og hvad er så det, tænker du måske?

70 mm-formatet er det bedste analoge filmformat nogensinde med en helt enestående autenticitet i billedet. Det er et must for alle filmentusiaster at se filmen i dette format og helt unikt for publikum generelt at opleve formatet, der blev konstrueret i slutningen af 1950’erne.

Og hvilken bedre film at opleve det med end Nolans storfilm Tenet. Nolan er en af tidens største filmskabere. Han er instruktøren bag filmsucceser såsom Inception, Interstellar, The Dark Knight og senest Dunkirk.

Forsalget til Tenet starter 12. august.

Vi glæder os til at dele denne oplevelse med jer.

Tenet, plakat: Gentofte kino

Om filmen:
Christopher Nolans originale actionspækkede science fiction-værk Tenet har John David Washington i hovedrollen. Bevæbnet med kun ét eneste ord, Tenet, kæmper han for hele verdens overlevelse. Han rejser gennem en mørk verden fuld af international spionage på en mission, der bevæger sig ud over grænserne for tid, som vi kender det. Men det er ikke en tidsrejse. Og du behøver ikke at forstå det. Verden er en anden – og alt er vendt rundt!

I filmen medvirker blandt andet også Michael Caine & Robert Pattinson.

Forsalget starter 12. august
Filmen har premiere 26. august

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev