Eksklusiv forpremiere & vinsmagning

Billetterne til Gentofte Kinos forpremiere på Vores mand i Amerika er fløjet afsted – og er meget tæt på udsolgt.

Derfor er vi utroligt glade for at kunne afholde og invitere til en ekstra helt eksklusiv forpremiere på det politiske stordrama.

Vor mand i Amerika, plakat: Gentofte Kino

Forpremieren afholdes i samarbejde med americanwine.dk, der som navnet indikerer specialiserer sig i lækre amerikanske vine. Denne aften vil der derfor samtidig være vinsmagning på tre amerikanske vine, som vi kommer til at føre her i Gentofte Kino.

I får et glas bobler til velkomstdrink, bagefter et glas hvidvin og til slut et glas rødvin, som I kan tage med ind i salen, hvor Keld Johnson, der har vinfirmaet, vil fortælle lidt om de lækre amerikanske dråber.

Om filmen:
9. april 1940 angribes Danmark af det nazistiske Tyskland med krav om øjeblikkelig og betingelsesløs kapitulation. Regeringen overgiver sig efter få timer og indleder herefter samarbejde med nazisterne. Men på den anden side af Atlanten sidder Danmarks ambassadør i Amerika, vovehalsen og verdensmanden Henrik Kauffmann, der er villig til at sætte alt på ét bræt. Han nægter at føje de tyske krav og iværksætter i stedet en rebelsk plan for at besejre Hitler og give den danske befolkning friheden tilbage.

Forpremiere & vinsmagning finder sted:
Onsdag 12. august kl. 19:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev