Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/07/27-2020/08/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Unge vakte mistanke

Gentofte: Fire unge vakte klokken 01.26 natten til mandag mistanke, da de gik rundt med lygter og fakler ved en parkeringsplads ved Bakken. En vagt på stedet kontaktede politiet, som kørte til stedet og fandt de unge mennesker. Efter en adfærdsregulerende samtale blev faklerne slukket og de unges forældre blev kontaktet og orienteret om hændelsen.

Tagarbejde startede brand

Gentofte: Politi og brandvæsen kørte torsdag aften klokken 17.59 ud til en etageejendom på Lyngbyvej, hvor der var ild i taget. Branden var opstået efter håndværkerarbejde, hvor noget tagpap havde ulmet og antændt tag og tagkonstruktion. Der skete udelukkende materiel skade ved branden.

Pc stjålet fra bil

Hellerup: Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Høyrups Alle er der mellem mandag klokken 17.55 og tirsdag klokken 09.00 blevet stjålet en bærbar pc. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

Mand blottede sig

Vedbæk: En 27-årige kvinde blev tirsdag aften klokken 17.34 udsat for blufærdighedskrænkelse, da en mand sad under et træ ved en tunnel for enden af Kong Georgs Vej og blottede sig, da hun passerede. En patrulje kom til området og fik øje på en mand, der passede på det signalement, som kvinden havde givet. Manden, der er 32 år og fra Hellerup, blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og taget med til politistationen, hvor han blev afhørt og blev senere løsladt, mens sagen fortsat er under efterforskning.

Stjal nummerplade fra politibil

Klampenborg: En 26-årig mand fra Svinninge var tirsdag aften klokken 23.51 så beruset, at hans dømmekraft svigtede ham. Ved p-pladsen ved Bakken opførte han sig støjende og truende og stjal en nummerplade fra en politibil. Hans opførsel blev ikke bedre, da han blev anholdt, hvor han fremkom med flere ukvemsord mod betjentene. Manden blev sigtet for forholdene og taget med på politigården, hvor han fik en overnatning i detentionen og skal efterfølgende afhøres.

Pengeskabe stjålet

Klampenborg: To mindre pengeskabe, der indeholdt byttepenge samt en bærbar højtaler er mellem lørdag aften klokken 22.00 og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra Café Operators på Strandvejen. Tyven er kommet ind i cafeen ved at bryde et vindue op og fjerne et gitter.

Cykeltyve på spil

Charlottenlund: To cykeltyve var mandag aften klokken 19.37 på spil ved Q8-tanken på Fredensvej. Her var en 15-årig ung mand inde for at handle mens hans kammerat sad uden for butikken på sin egen cykel og ved siden af den 15-åriges cykel. Her kom en mand hen til kammeraten og spurgte lidt til den 15-åriges cykel, som er en orange el-cykel af mærket Made Bike, hvorefter han pludselig satte sig op på den og kørte fra stedet. Cykeltyven beskrives som A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 16-17 år, 188 cm høj og spinkel af bygning med lyst kort hår og store læber. Han var iført en kasket, der muligvis var sort, samt en hvid bluse og medbragte en taske af mærket Gucci. Manden var i selskab med en anden mand, som efter tyveriet løb hen til en sort bil, hvor en kvinde sad bag rattet og de kørte derefter fra stedet. Denne mand beskrives som B: Dansk af udseende, 16-17 år, 180 cm høj og almindelig af bygning med brunt kort hår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev