Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/08/03-2020/08/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Taske stjålet fra bil
Klampenborg: Fra en BMW, der holdt på en p-plads på Dyrehavevej, er der mandag eftermiddag mellem klokken 12.45 og 13.15 stjålet en taske indeholdende nøgler samt en pung med diverse personlige kort og betalingskort. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Udgav sig for at være politiet

Helsingør: En 34-årig mand fra Helsingør blev mandag eftermiddag sigtet for at udgive sig for at være fra en offentlig myndighed samt for at overtræde Ordensbekendtgørelsen. Manden var iført en t-shirt påtrykt “POLITI” på ryggen og fronten og opførte sig højrøstet og truede over for nogle borgere på Torvet. En rigtig politipatrulje blev tilkaldt, hvorefter manden blev anholdt og sigtet og taget med på politistationen. Han blev løsladt igen da afhøringen af ham var færdig.

 

Mand lavede kassedyk

Charlottenlund: Mandag aften lavede en mand et kassedyk hos Sakun Wellness på Ordrupvej. Manden kom ind i forretningen klokken 18.45, hvor han spurgte, om det var muligt at få en massage. Det var det imidlertid ikke, da han ikke havde bestilt tid, hvilket medarbejderen oplyste, og da manden så ud som om, han ville forlade forretningen, gik medarbejderen om i baglokalet. Da hun kort tid efter kom ud i forretningen igen, var der forsvundet et kontantbeløb samt nogle nøgler fra kassen. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 38-42 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med lyst kort hår. Han talte engelsk og var iført lyseblå bukser, samt en t-shirt.

Sejlede for tæt på kysten

Øresund: Nordsjællands Politis martime patrulje var søndag på vandet. I den forbindelse blev en 38-årig mand fra Nærum klokken 12.10 truffet på Øresund ud for Skodsborg og sigtet for at sejle for tæt på kysten samt for ikke at have tilstrækkeligt antal rednings veste med i forhold til antallet af passagerer på båden. Ud for Klampenborg blev en 58-årig mand fra København klokken 14.03 truffet og sigtet for at sejle for tæt på kysten.

Smed cigaretskod i skraldespand

Charlottenlund: Torsdag aften klokken 18.44 måtte politi og brandvæsen rykke ud til Ordrupvej, hvor der var røgudvikling. Røgen skyldtes, at en beboer, en 49-årig mand, på adressen havde smidt et cigaretskod i en skraldespand i køkkenet. Der skete ingen brandskade og ingen personskade.

Lukkede fest

Gentofte: Klokken 00.52 kørte en patrulje til Mosebuen og sørgede for at den musik, som havde været til ulempe hos de omkringboende blev slukket.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 06. – 07. august 2020

Unge vakte mistanke

Gentofte: Fire unge vakte klokken 01.26 natten til mandag mistanke, da de gik rundt med lygter og fakler ved en parkeringsplads ved Bakken. En vagt på stedet kontaktede politiet, som kørte til stedet og fandt de unge mennesker. Efter en adfærdsregulerende samtale blev faklerne slukket og de unges forældre blev kontaktet og orienteret om hændelsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev