Vi er og har altid været optagede af nye teblandinger og sammensætninger. De mange varianter og smagsindtryk, som te kan udformes i, er noget af det, der gør drikken så speciel for os. Derfor er vi ekstra spændte på at løfte sløret for vores nyeste tiltag – Chayas Væksthus. 

Dronning Louises Tehus, foto: Chaya

Med Chayas Væksthus vil vi løbende præsentere vores kunder for nye ideer til teblandinger. Blandingerne vil blive produceret i ”limited editions” og vil derfor være at finde i butikkerne og på vores hjemmeside i en begrænset periode. 

Vi lægger ud med to spændende nye smagskombinationer:

•    Økologisk sort og grøn te med citron
Vores første nye blanding er en økologisk sort og grøn te med citron og et hint af bergamotte. Blandingen har en god dybde og fylde fra den sorte te, men bevarer samtidig en vis lethed fra den grønne te. 

•    Hvid te med jordbær og ingefær
Vores anden blanding består primært af hvid te tilsat lidt grøn te, jordbær og ingefær. Den milde hvide te danner en blød base for jordbærrets sødme, som får kant fra den kraftigere ingefær og rundes af med et strejf af lakridsrod. 

Jeres mening er vigtig for os
Vores ønske med tiltaget er at skabe dialog omkring fremtidige produkter. Vi håber derfor, at I har lyst til at dele jeres indtryk og feedback med os. Vi vil være lutter øren både i butikkerne og på vores sociale medier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev