I Gentofte Kino viser vi i denne uge fortsat storfilmen Tenet. Yderligere har vi premiere på to film – en tager dig med til Frankrig og den anden er for
ægte hundeelskere.

I september har vi forpremierer på flere danske film. Og i oktober starter vi ud med lækre toner, når Ben Chawes spiller koncert i salen.

Oplev ægte 70mm-film
Når vi viser mesterinstruktøren Nolans nyeste værk Tenet

Tenet, plakat: Gentofte kino

Årets største internationale film har endelig haft premiere. Vi viser filmen for fulde sale (med afstand mellem publikum), og publikum er super begejstrede for filmen og for 70mm!

Christopher Nolan er både producer, instruktør og manuskriptforfatter bag Tenet. Den er både udtænkt og optaget i 70mm-film. Og her i Gentofte Kino viser vi netop filmen helt ekstraordinært i verdens største filmformat: 70mm, som den ene af kun to biografer i hele landet. Og på hvidt lærred!

At opleve film i 70mm er en helt særlig oplevelse for alle. Det bringer liv til fortællingen på en helt enestående måde og med en unik autenticitet i billedet. Et absolut must for alle at opleve film på denne måde.

Om filmen
Christopher Nolans originale actionspækkede science fiction-værk Tenet har John David Washington i hovedrollen.
Bevæbnet med kun ét eneste ord, Tenet, kæmper han for hele verdens overlevelse. Han rejser gennem en mørk verden fuld af international spionage på en mission, der bevæger sig ud over grænserne for tid, som vi kender det. Men det er ikke en tidsrejse. Og du behøver ikke at forstå det. Verden er en anden – og alt er vendt rundt!

Køb billetter til 70mm her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev