Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/08/24-2020/09/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Værktøj stjålet fra varebiler

Hellerup: Fra to Nissan varebiler, der holdt på Gersonsvej, er der mellem søndag eftermiddag klokken 16.00 og mandag morgen klokken 07.00 stjålet diverse værktøj.

Sidespejl ødelagt

Charlottenlund: En Mazda, der holdt på Slotsvej har i weekenden fået knust det ene sidespejl. Hærværket blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Fik konfiskeret kniv

Klampenborg: Søndag eftermiddag klokken 14.43 blev en 19-årig mand fra Frederiksborg sigtet for overtrædelse af knivloven, da han blev fundet i besiddelse af en foldekniv, mens han var på Bakken. Kniven blev konfiskeret.

Sigtet for spritkørsel

Hillerød: Søndag aften klokken 18.35 blev en 58-årig kvinde fra Charlottenlund standset, da hun kom kørende ad Isterødvejen. Da kvinden viste tegn på at være alkoholpåvirket, blev hun bedt om at puste i et alkometer, og da dette viste mere end den tilladte 0,5 promille, blev kvinden sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor hun fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Mobiltelefon stjålet

Hellerup: En tricktyv var onsdag eftermiddag ved 13-tiden på spil ved Hellerup Is & Café på Strandvejen, hvor en 50-årig udenlandsk mand fik stjålet sin mobiltelefon. Manden sad ved et bord på caféen, da en mand henvendte sig til ham og spurgte om noget på et for den 50-årige mand uforståeligt sprog. Han afviste derfor manden, som forsvandt fra stedet, og den 50-årige opdagede efterfølgende, at hans mobiltelefon var væk. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 175 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden med sort kort hår, iført t-shirt og shorts og mundbind. Han medbragte en pjece.

Skræmte indbrudstyve væk

Gentofte: En beboer på C. L. Ibsensvej skræmte tirsdag formiddag klokken 10.20 to indbrudstyve på flugt, da hun kom hjem til sin bolig. Her havde to personer brudt havedøren til huset op, men da kvinden kom hjem, tog de flugten til fods mod baneterrænet og Smakkegårdsvej. De to beskrives som mørklødede iført sort tøj og sorte mundbind. En patrulje kørte til området for at lede efter mændene, der dog ikke blev fundet.

Stjal computer

Hellerup: En 26-årig udenlandsk mand blev tirsdag formiddag sigtet for butikstyveri. Manden stod uden for en forretning på Strandparksvej, mens en medgerningsmand stjal en computer inde i forretningen. Medgerningsmanden puttede efterfølgende computeren i den 26-åriges taske. Den 26-årige blev tilbageholdt af en medarbejder fra forretningen mens medgerningsmanden slap væk.

Swimmingpool ødelagt

Klampenborg: Mellem mandag aften klokken 20.00 og tirsdag eftermiddag klokken 14.26 har en eller flere ukendte gerningsmænd begået hærværk mod en swimmingpool på Taarbæk Strandvej. Der er blevet skåret hul i bunden af swimmingpoolen, så vandet er løbet ud og pumpesystemet ødelagt.

Ubudne gæster på båd

Charlottenlund: Tre unge mænd i alderen 18-21 år, alle fra Herlev, blev klokken 00.12 natten til onsdag sigtet for husfredskrænkelse, efter de var gået ombord på en båd, der lå i Skovshoved Havn.

Ung butikstyv på spil

Kgs. Lyngby: En 14-årig pige fra Hellerup blev mandag eftermiddag klokken 16.42 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter, hvor hun havde stjålet nogle chips, drikkevarer og make-up. Pigens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev