Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/08/31-2020/09/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Passager uden gyldig billet ville ikke oplyse navn, Lyngby

Klokken 08.39 anmodede DSB om politiets assistance til at få konstateret identiteten på en mandlig passager, der havde rejst uden gyldig rejsehjemmel, og som ikke ville oplyse sine generalia. En patrulje blev sendt til Lyngby Station, hvor personale fra DSB samt den mandlige passager befandt sig, og politiets tilstedeværelse resulterede i, at DSB blev gjort bekendte med, hvem manden var. Det viste sig at være en 20-årig mand fra Hellerup, der fik en afgift af personalet fra DSB.

Spritbilist standset

Gentofte: En 43-årig mand fra Gentofte blev klokken 02.37 natten til mandag sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset af en patrulje på Stolpegårdsvej og blev taget med på politistationen, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal fastlægge den 43-åriges nøjagtige promille. Den 43-årige blev løsladt igen klokken 03.18.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 04. – 07. september 2020

Lamper stjålet

Charlottenlund: To udendørs lamper er mellem tirsdag aften klokken 20.00 og onsdag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra en villa på Christiansvej, hvor de sad på husmuren.

Tricktyv på spil

Hellerup: En tricktyv var torsdag eftermiddag på spil på Strandvejen. Her blev en 17-årig ung kvinde kontaktet af en mand, der stillede hende et spørgsmål på et sprog, som hun ikke forstod og viste hende noget fra DSB. Da manden var gået igen, opdagede kvinden, at hendes mobiltelefon, som havde ligget ved siden af hende på en bænk, var stjålet. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 30-32 år, 170 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår. Han var iført mørkerød trøje, blå bukser og blå ansigtsmaske.

Mand død efter dykkerulykke

Charlottenlund: En 61-årig mand fra Virum døde torsdag aften efter en drukneulykke. Manden var ude at dykke ved Skovshovedhavn sammen med nogle andre, men da han omkring klokken 20.17 ikke kom op af vandet, blev politi og redningsvæsen alarmeret. Den 61-årige blev kørt på hospitalet, men det var ikke muligt at redde hans liv. Mandens pårørende er underrettet.

Tricktyv på spil

Hellerup: En tricktyv var onsdag mellem klokken 13.00 og 13.10 på spil ved Pizza Project på Phillip Heymans Allé. Her sad en 21-årig kvinde fra Hellerup og spiste, da en mand henvendte sig til hende og lagde en Netto-reklame på bordet. Efter manden var gået igen, opdagede den 21-årige, at hendes mobiltelefon var forsvundet fra bordet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-45
år, 170 cm høj og almindelig af bygning. Han var brun i huden og havde tyndt, kort, sort hår, var iført t-shirt, cowboybukser og mundbind og talte udenlandsk.

Byttede rundt på priser og stjal varer

Kgs. Lyngby: To kvinder på henholdsvis 38 og 42 år, begge fra Charlottenlund, blev tirsdag eftermiddag sigtet for bedrageri og butikstyveri. De to kvinder havde omkring klokken 14.00 været i Føtex i Lyngby Storcenter, hvor de havde byttet om på priserne på nogle varer, inden de købte dem. Bagefter gik kvinderne videre til Panduro Hobby, hvor de stjal nogle skriveredskaber og i Bog & Idé, hvor de stjal en powerbank og tre pakker papir.

Værktøj stjålet fra varebiler

Hellerup: Fra to Nissan varebiler, der holdt på Gersonsvej, er der mellem søndag eftermiddag klokken 16.00 og mandag morgen klokken 07.00 stjålet diverse værktøj.

Sidespejl ødelagt

Charlottenlund: En Mazda, der holdt på Slotsvej har i weekenden fået knust det ene sidespejl. Hærværket blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Fik konfiskeret kniv

Klampenborg: Søndag eftermiddag klokken 14.43 blev en 19-årig mand fra Frederiksborg sigtet for overtrædelse af knivloven, da han blev fundet i besiddelse af en foldekniv, mens han var på Bakken. Kniven blev konfiskeret.

Sigtet for spritkørsel

Hillerød: Søndag aften klokken 18.35 blev en 58-årig kvinde fra Charlottenlund standset, da hun kom kørende ad Isterødvejen. Da kvinden viste tegn på at være alkoholpåvirket, blev hun bedt om at puste i et alkometer, og da dette viste mere end den tilladte 0,5 promille, blev kvinden sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor hun fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box