Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/09/07-2020/09/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 14.14, gik en mand rundt iført camouflagetøj og muligvis bærende på en kniv på Strandvejen, hvorefter han forsvandt ind i Rotunden. Flere patruljer kørte til området for at lede efter manden, som dog ikke var at finde.

Ingen efterfølgende anmeldelser kan umiddelbart sættes i forbindelse med det mistænkelige forhold.

Appelsinkast fra bil, flere steder

I løbet af mandag aften indløb der flere anmeldelser fra borgere om, at de var blevet ramt eller forsøgt ramt af appelsiner kastet eller skudt fra en forbipasserende sort VW Golf personbil.

Klokken 18.38 blev en 28-årig mand fra Gentofte ramt i brystet af en appelsin, da han var nær Kokkedal Slot på Rungsted Strandvej. Omkring klokken 19 blev en 46-årig mandlig cyklist forsøgt ramt, da han cyklede på Nordre Strandvej i Hellebæk, og cirka samtidig blev en 58-årig kvinde ramt på overarmen af en appelsin fra bilen, da hun gik på Nordre Strandvej i Hellebæk. Klokken 20.44 anmeldte en 53-årig kvinde fra Nærum, at hun var blevet ramt i baghovedet af en appelsin eller klementin, da hun klokken 18.05 havde siget og luget ukrudt på Skodsborgvej.

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner, der har kendskab til hændelserne eller den sorte VW Golf.

Røg uden brand, Dyssegård

Klokken 04.14 blev det anmeldt fra en opgang på Vangedevej, at der lugtede kraftigt af røg, og at det muligvis brændte.

Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der lugtede af røg på grund af en cigaret, der ikke var blevet slukket, men det havde dog ikke udviklet sig til en brand.

Narkobilist uden kørekort

Klampenborg: Søndag formiddag klokken 11.20 blev en 18-årig mand fra Nærum standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her blev han sigtet for at kørsel uden førerret og for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Den 18-årige fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Blev ramt af bil

Helsinge: En 61-årig mand fra Frederiksværk blev søndag eftermiddag klokken 14.21 ramt af en bil, der blev ført af en 53-årig mand fra Hellerup. Uheldet skete, da den 61-årige var i færd med at krydse Rundinsvej til fods. Den 61-årige kom lettere til skade og måtte en tur på skadestuen.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 18-årig mand fra Glostrup blev søndag aften klokken 20.10 standset på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Kørsel uden førerret, Charlottenlund

På Ordrupvej standsede en patrulje klokken 12.28 en 34-årig mandlig bilist fra Brøndby Strand. Ved forespørgsel kunne han ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet sig retten til at køre bil. Det blev han derfor sigtet for. Da det ikke var første gang, den 34-årige blev sigtet for sådan et forhold, blev hans køretøj denne gang beslaglagt.

Færdselsuheld, Dyssegård

På Plantevej i krydset ved Vangedevej skete der klokken 13.49 et færdselsuheld, da en cyklist blev påkørt af en bilist i forbindelse med et højresving. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men en ambulance blev alligevel tilkaldt for at tilse cyklisten.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om parterne i sagen.

Brand i skur

Gentofte: Onsdag morgen klokken 05.31 kom der anmeldelse om, at der var ild i et skur på Ermelundsvej. Årsagen til branden, der hurtigt blev slukket af brandvæsenet, kendes ikke.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 08. – 09. september 2020

Passager uden gyldig billet ville ikke oplyse navn, Lyngby

Klokken 08.39 anmodede DSB om politiets assistance til at få konstateret identiteten på en mandlig passager, der havde rejst uden gyldig rejsehjemmel, og som ikke ville oplyse sine generalia. En patrulje blev sendt til Lyngby Station, hvor personale fra DSB samt den mandlige passager befandt sig, og politiets tilstedeværelse resulterede i, at DSB blev gjort bekendte med, hvem manden var. Det viste sig at være en 20-årig mand fra Hellerup, der fik en afgift af personalet fra DSB.

Spritbilist standset

Gentofte: En 43-årig mand fra Gentofte blev klokken 02.37 natten til mandag sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset af en patrulje på Stolpegårdsvej og blev taget med på politistationen, hvor en læge kom og tog en blodprøve, der skal fastlægge den 43-åriges nøjagtige promille. Den 43-årige blev løsladt igen klokken 03.18.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 04. – 07. september 2020

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev