Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/09/21-2020/09/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Klampenborg

Klokken 22.29 anmeldte en beboer på Frølichsvej, at to mænd luskede rundt i området og kiggede nysgerrigt på boliger, og anmelderen mistænkte, at de havde indbrud for øje.

Flere patruljer blev sendt til området, men trods kort visuel kontakt med de to mænd samt eftersættelse til fods, lykkedes det ikke at få fat på de to mænd, der stak af, da de så politiet.

Stor ros til anmelderen for at holde øje med nabolaget og kontakte politiet med sin mistanke.

Færdselsuheld og spirituskørsel, Hellerup

Klokken 00.33 skete der et færdselsuheld i rundkørslen Philip Heymans Alle/Tuborg Boulevard. En bil kørende i nordgående retning på Philip Heymans Allé ført af en 19-årig kvinde fra Dronningmølle kørte over rundkørslen og påkørte en lygtepæl, hvorefter bilen endte på taget.

En patrulje blev sendt til stedet, og da den 19-årige fremstod beruset, blev hun sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå en eventuel promille.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 24.-25. september 2020

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 07.43 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 20.15 og onsdag klokken 07.33 var blevet stjålet en stor mængde værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Snogegårdsvej.

Mistænkeligt forhold, Klampenborg

Klokken 09.04 anmeldte en borger fra Klampenborg, at to mænd den seneste uges tid havde båret en del tasker til en varevogn holdende på en p-plads ved Bakken, og anmelderen mistænkte, at det kunne være koster fra indbrud, som de to mænd havde begået.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var fotoudstyr i taskerne, idet mændene var fotografer, der de seneste dage havde taget billeder af krondyrene.

Selvom der altså ikke var tale om et kriminelt forhold, skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

Mulig tricktyv ville låne tærtefad

Charlottenlund: En mulig tricktyv var søndag aften ved 20-tiden på spil hos en beboer på Strandlund. Her ringede en ukendt kvinde på den 86-årige kvindelige beboers dør og bad hende finde et tærtefad til en tærte, som den ukendte kvinde havde bagt. Det afviste den 86-årige, hvorefter den ukendte kvinde bad om at låne toilettet, hvilket også blev afvis af beboeren. Herefter forsvandt kvinden fra stedet. Hun beskrives som 40-48 år, almindelig af bygning, østeuropæisk af udseende og talte dansk med accent.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev