Mange hundeejere undervurderer vigtigheden af ​​en afbalanceret kost. Et artstilpasset foder bidrager væsentligt til et langt og sundt hundeliv.

I det følgende vil du finde ud af, hvad der kendetegner sundt hundefoder, og hvorfor det normalt anbefales at se nærmere på ingredienslisten af foderet.

Hunde er semi-kødædende

Selvom man ofte kan læse noget andet, er hunde af natur semi-kødædende. Deres fordøjelsessystem er hovedsageligt designet til at udnytte animalsk fedt og proteiner.

Vegetabilske fødevarer bør derfor kun udgøre en lille del af kosten for at undgå intolerance og fordøjelsesproblemer.

Hvordan hvede kan skade hunde

Hvede er blevet en almindelig ingrediens i hundefoder i de senere år. Især i billigt tørfoder er det ofte hovedingrediensen. Selv vådfoder og produkter fra kendte mærker indeholder desværre ofte korn som ingrediens.

For hunde udgør dette dog et stort problem. Selvom de er i stand til at fordøje en vis mængde stivelsesholdige kulhydrater, fører et for højt kornindhold i foderet næsten altid til sundhedsmæssige problemer før eller senere.

En smuk emballage er ikke et tegn på kvalitet

Når det kommer til overbevisende produktemballage, viser foderindustrien sig undertiden at være yderst kreativ. Hvis du vil danne dig en idé om den rigtige kvalitet af hundefoder, er det imidlertid ikke nok at kigge på forsiden.

Sørg også for at se på listen over ingredienser. Dette er den eneste måde, du kan vurdere, hvad det foder, du vælger, rent faktisk indeholder, og om det er velegnet som en artstilpasset kost til din firbenede ven.

Naturligt hundefoder fra Bellfor

Bellfor Logo

Selvfølgelig findes der også producenter, der kan anbefales med hensyn til produktkvalitet. Til disse hører for eksempel den familieejede virksomhed Bellfor.

Virksomheden har udviklet artstilpasset hundefoder i omkring 30 år. Produkterne fra Bellfor er udviklet i tæt samarbejde med et eksperthold af dyrlæger og ernæringsvejledere.

Derudover anvendes der kun naturlige ingredienser af høj kvalitet i produktionen, som når det er muligt kommer fra udvalgte leverandører i lokalområdet.

Dette sikrer, at Bellfors hundefoder er let fordøjeligt, og at der sikres en optimal tilførsel af alle vigtige næringsstoffer.

Et overblik over sortimentet fra Bellfor

Bellfors hjemmeside tilbyder en bred vifte af hundefoder. Ud over kornfrit våd- og tørfoder finder du også forskellige naturlige tyggesnacks og hundekiks, samt plejeprodukter af høj kvalitet og kosttilskud til hunde.

Derudover forhandler Bellfor også en række insektbaserede produkter. Disse er fx ideelle til hunde, der lider af fodereallergi eller generelt kæmper med følsom fordøjelse.

Konklusion

En behovsbaseret fodring kan yde et afgørende bidrag til at undgå sundhedsmæssige problemer. Kvalitetsbevidste hundeejere finder alt, hvad de har brug for til dette formål, i Bellfors sortimentet.

Hvis du vil overbevise dig selv om dette og ønsker at prøve Bellfors naturlige hundefoder, kan du se sortimentet på producentens egen webshop og bestille det direkte der.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev