Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/10/12-2020/10/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 13.45 blev anmeldt fra Kærmindevej, at en mand med en stor skraldesæk gik ind i folks haver og carporte, og at det så meget mistænkeligt ud. En patrulje blev sendt til området, men den mistænkelige mand blev desværre ikke udfundet.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 15.41 blev det anmeldt fra supermarkedet Fakta, at nogle unge mænd var kommet ind med to store poser fra Dansk Retursystem fyldt med flasker, som de ville pante. Da personalet havde spurgt til deres forehavende og posernes oprindelse, var de unge mænd stukket af.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor nogle unge mænd på 15-16 år fra lokalområdet passende til signalementet blev udfundet. De fortalte, at de havde fundet poserne ved Gentofte Skøjtehal, og at de ikke var klar over, at poserne tilhørte nogen.

De unge mænds forældre samt kommunen blev efterfølgende orienteret om hændelsen.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 09.42 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Gentoftegade/Lyngbyvej. En lastbil ført af en 40-årig chauffør fra Stenløse kørte i nordlig retning ad Lyngbyvej, og da denne skulle dreje til højre ad Gentoftegade, overså chaufføren en 29-årig kvindelig cyklist fra København.

Kvinden slap nogenlunde fysisk uskadt fra færdselsuheldet, mens chaufføren blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Spirituskørsel og kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 17.06 blev en 58-årig mandlig bilist fra Kongens Lyngby standset og kontrolleret på Klampenborgvej i krydset ved Sorgenfrigårdsvej. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, ligesom han sad bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt førerretten uden at have generhvervet den. Da det var tredje gang, at han blev snuppet for denne forseelse inden for tre år, blev køretøjet beslaglagt med henblik på konfiskation. En blodprøve skal nu fastslå mandens eventuelle promille.

Anmeldelse om brand, Charlottenlund

Klokken 19.17 indløb der anmeldelse om, at der var brand et en etageejendom på Ejgårdsvej. Politi, brandvæsen og en ambulance kørte til stedet, hvor alle personer i bygningen hurtigt var ude. Det kunne kort efter konstateres, at der alene var tale om røgudvikling, hvilket formentlig skyldtes nogle elinstallationer på stedet.

Der skete ved hændelsen ikke umiddelbart hverken personskade eller større materiel skade.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 19.29 påkørte en 79-årig kvindelig bilist fra Charlottenlund en bil, som holdt parkeret på Jægersborg Alle, hvilket medførte, at den 79-årige kvindes bil landede med taget nedad. En patrulje kørte til stedet, hvor vejen for en stund blev spærret i begge retninger, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 79-årige fører blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Tumult, Gentofte

På Hoeghsmindevej henvendte fire mænd i en Green Mobility-bil sig til to unge mænd fra lokalområdet klokken 03.57 og spurgte, om de havde nogen penge på sig. Det afviste de to unge mænd, og der opstod herefter noget tumult, inden de fire mænd kørte fra stedet.

Tirsdag omkring klokken 23 var en anden ung mand fra lokalområdet også blevet antastet af nogle personer kørende i en Green Mobility-bil. Her havde de kørt efter den unge mand på Strandvejen, indtil han havde mulighed for at gemme sig fra dem i en have.

Brand i køretøj, Hellerup

På Lundeskovsvej opstod der omkring klokken 05.25 brand i et køretøj. En patrulje kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er årsagen til branden ukendt.

Mistænkelig genstand fundet, Hellerup

Fra klokken 07.50 var Nordsjællands Politi talstærkt til stede på Henningsens Allé, idet en mistænkelig genstand skulle undersøges. Der blev i den forbindelse etableret afspærringer ved Fannys Allé/Brodersens Allé, Fannys Allé/Helleruplund Allé, Egebjerg Allé/Henningsens Allé, Rygaards Allé/Hellerupvej samt Taffelbays Allé ved jernbanen.

Undersøgelser viste, at der var tale om en kasse med elektronik, og at indholdet var ufarligt, og Nordsjællands Politi lukkede derfor ned på stedet igen omkring klokken 12.15.

Den indledende efterforskning viste, at kassen blev anbragt på stedet mandag aften omkring klokken 20 af en mand, der beskrives som 25-35 år, med mørkt hår, muligvis fuldskæg.

Spritbilist standset

Gentofte: Søndag formiddag klokken 09.10 blev en 19-årig mand fra Nivå standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Efter at have taget en alkometertest blev den 19-årige sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev