Mange hundeejere er stadig ikke klar over vigtigheden af ​​en passende fodring for deres hunds sundhed og velbefindende.

Som følge deraf lider flere og flere dyr af kostrelaterede sundhedsmæssige problemer, såsom foderallergi og fordøjelsesproblemer.

Hvis du vil undgå dette, finder du alt, hvad du har brug for i Bellfors sortiment med hundefoder, fra foder til snacks og kosttilskud.

 

Bellfor Logo

Derfor er hvede skadeligt for hunde

Selvom mange hundeejere ikke engang er klar over dette, har hvede længe været en af ​​de mest anvendte ingredienser til hundefoder.

For producenter har dette primært den fordel, at man på denne måde kan spare på omkostningerne. For hvede naturligvis er betydeligt billigere sammenlignet med kød.

For hunde har foder med en stor andel af korn før eller senere fatale konsekvenser. Fordi større mængder af stivelsesholdige kulhydrater praktisk talt uundgåeligt fører til massive fordøjelsesproblemer.

Derudover øger hvede i høj grad risikoen for fødevareallergi og intolerance. Hvis du vil fodre din hund efter behov, skal du vælge kornfrit hundefoder, hvis det er muligt.

Hunde har brug for animalske proteiner

Hundes fordøjelse er primært designet til at udnytte animalsk fedt og proteiner. Som såkaldte semi-kødædere har de derfor brug for et foder, der indeholder en tilsvarende høj andel af animalske bestanddele.

Planteingredienser bør derimod udgøre en betydeligt lavere andel for at undgå unødvendige problemer med fordøjelsen.

Artstilpasset hundefoder fra Bellfor

I mere end 30 år har hundefoderproducenten Bellfor stået for artstilpasset hundefoder af høj kvalitet, som næsten ingen anden virksomhed.

Produkterne i den familieejede virksomheds sortiment er udviklet i samarbejde med dyrlæger og er kendetegnet ved en fremragende fordøjelighed.

Bellfors våd- og tørfoder består udelukkende af naturlige ingredienser af høj kvalitet og giver hundene nøjagtigt de næringsstoffer, de virkelig har brug for.

Kosttilskud til særlige behov

I visse situationer kan hunde have brug for yderligere næringsstoffer. Hvis dette er tilfældet, kan hundeejere vælge mellem en række kosttilskud af høj kvalitet fra Bellfors sortiment.

Dette omfatter for eksempel midler til hunde med ledproblemer eller til dyr, der lider af tandsten, hårtab eller fordøjelsesproblemer. Som med deres hundefoder bruger Bellfor også kun naturlige ingredienser her, så kosttilskuddene er let fordøjelige.

Produkter til ernæringsfølsomme hunde

Mange hunde lider af fødevareallergi og har derfor brug for et særligt foder. I modsætning til andre producenter bruger Bellfor ikke hydrolyseret protein til dette formål, men insektprotein.

Dette har den fordel, at proteinet i foderet er særligt let fordøjeligt og kan prale af en meget høj biologisk værdi. Derudover bruges der væsentligt færre ressourcer til opdræt af insekter sammenlignet med konventionelle landbrugsdyr.

Insektbaseret hundefoder er derfor ikke kun et godt valg for hunde med allergi, men yder også et værdifuldt bidrag til beskyttelse af miljøet.

I Bellfor onlineshop kan kvalitetsbevidste hundeejere selv danne sig et overblik over producentens sortiment og bestille produkterne direkte.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box