Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/11/02-2020/11/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel i frakendelsestiden, Gentofte

En 36-årig mandlig bilist fra København blev klokken 00.05 standset af en patrulje på Vangedevej og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Rude knust og tv væltet

Dyssegård: Søndag morgen klokken 08.05 knuste en ukendt gerningsmand en stor rude til stuen i en lejlighed på Vangedevej. I forbindelse med rudeknusningen blev et tv, som stod i vindueskarmen, væltet. Hærværket blev anmeldt klokken 14.35.

Truede sig til penge

Hellerup: En mand begik klokken 17.33 røveri mod 7-Eleven på Strandvejen, hvor han ved hjælp af en seddel, som han viste til ekspedienten, truede sig til at få udleveret kontanter fra forretningens kasseapparat, hvorefter han forsvandt fra stedet. Manden beskrives som 18-25 år, almindelig af bygning, dansktalende, iført sort dunjakke, blå bukser, sorte sko med hvide såler, mørkeblåt J-dag mundbind og grå arbejdshandsker. Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter manden, der dog ikke blev fundet.

Sigtet for databedrageri og tyveri

Hellerup: En 18-årig mand fra Hellerup er blevet sigtet for databedrageri og brugstyveri, efter han ved 02-tiden natten til fredag skaffede sig adgang til en delebil ved at bruge en anden persons loginoplysninger, og efterfølgende og kørte væk i bilen. Manden blev standset på Strandvejen, hvor han ud over de ovennævnte sigtelser også blev sigtet for kørsel uden førerret. Han blev taget med på politistationen, hvor han blev afhørt og efterfølgende løsladt.

Anholdt for ulovligt arbejde, Hellerup

Som led i en koordineret indsats mod social dumping var Nordsjællands Politis Udlændingekontrolsektion i samarbejde med Arbejdstilsynet til stede på en byggeplads på Frederikkevej omkring klokken 09.20. Her blev to mandlige udenlandske statsborgere, en 28-årig og en 57-årig, anholdt og sigtet for ulovligt arbejde.

Kørsel i påvirket tilstand, Hellerup

Klokken 19.40 blev en 29-årig kvindelig bilist fra Falster standset og kontrolleret på Lyngbyvej. Her fik hun narkometeret til at slå ud, hvorfor hun blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Høj musik i skoven

Charlottenlund: Tirsdag aften klokken 21.00 anmeldte en borger, at en gruppe unge var forsamlet i skoven bad Charlottenlund Station, hvor de spillede høj musik. Der var dog ingen unge at se, eller noget musik at høre, da en patrulje kom til stedet.

Unge mænd til gene, Hellerup

Klokken 21.35 blev det anmeldt, at der opholdt sig en gruppe unge mænd under nogle pavilloner ved Waterfront Shopping, som røg hash og muligvis var de samme personer, som ved tidligere lejligheder havde skabt uro på stedet ved at ødelægge bænke og planter samt smide med skrald.

En patrulje kørte dertil, hvor de traf syv unge mænd i alderen 19-20 år og fra København. Der lugtede kraftigt af hash på stedet, men ingen af de syv blev fundet i besiddelse af euforiserende stoffer. Efter en snak med patruljen, hvor de unge mænds generalia blev registreret, blev de bedt om at forlade stedet, hvilket de efterkom.

Ild i plantekasser, Gentofte

Klokken 01.08 indløb der anmeldelse om, at der var ild i nogle plantekasser, som tilhørte en restaurant på Vangedevej. Da patruljen ankom til stedet, havde anmelderen, en 54-årig mand, fået slukket ilden, som derfor kun afstedkom ringe brandskader på restaurantens facade.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er årsagen til ildens opståen ukendt.

Malede graffiti på togvogne

Klampenborg: En 19-årig mand fra Valby er blevet sigtet for groft hærværk. Den 19-årige malede søndag formiddag klokken 10.28 graffiti på 12 togvogne, som stod i rangerområdet ved Klampenborg Station.

Stjal tøj

Kgs. Lyngby: To kvinder på 27 og 44 fra Nærum og Karlslunde og en 38-årig mand fra Gentofte blev søndag eftermiddag klokken 13.00 taget for butikstyveri i H&M i Lyngby Storcenter, hvor de havde stjålet flere poser med tøj. Den 38-årige mand blev sigtet for tyveriet.

Flygtede fra færdselsuheld

Hellerup: En 22-årig flygtede søndag aften fra et trafikuheld, som skete klokken 22.55 på Lyngbyvej/Brogårdsvej. Her kørte manden ind i en 27-årig cyklist, som ved sammenstødet røg op over kølerhjelmen på den 22-åriges bil. Ud fra bilens registreringsnummer fandt politiet frem til den 22-åriges adresse, hvor han blev truffet og sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 30. oktober – 1. november 2020

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev