Nu er julehandlen for alvor gået i gang, og det betyder for de fleste rødglødende dankort og røde tal på kontoen, hvis både kæresten og de små i familien kan få noget at pakke op juleaften. Er du selv typen, der år efter år må leve på vand og brød i januar måned efter en dyr december måned, så kan du af KreditNU få nogle tips og tricks til, hvordan du bedst kommer igennem julemåneden, så der stadig er råd til tandsmør i de efterfølgende måneder.

Søg efter rabatter på nettet
Det kan betale sig at shoppe online, for webshops – særligt de lidt større af slagsen, er rigtig gode til at få kunderne til at komme igen og igen. Og det skyldes ikke kun, fordi det er dejlig belejligt at shoppe fra sofaen derhjemme. Nej, de er nemlig også rigtig gode til at lokke med rabatter – også uden for udsalgssæsonen. Onlineshoppingens store ulempe er, at du ikke har mulighed for at prøve din vare, hvis du shopper tøj eller sko – ligesom der også kan være ekstra udgifter i form af leveringsgebyr. Heldigvis har de fleste webshops fjernet leveringsgebyret, hvis du shopper for mindst et par hundrede kroner. Derudover er flere webshops også begyndt at trække pengene et par uger efter levering, så du således har mulighed for at prøve varen og sende den tilbage – uden at skulle vente på eventuelle tilbageoverførsler.

Og særligt i en pandemitid, hvor Coronaen endnu ikke har sluppet sit greb, så kan det bare være en rigtig god ide at foretage alle sine julegaveindkøb på nettet.

Spar op i god tid
En opsparing er en god sikkerhed imod røde tal sidst på måneden og i særdeleshed i julemåneden, hvor der både bliver brugt penge på julegaver og julehygge. En opsparing kan naturligvis tage lang tid at bygge op – især hvis økonomien i forvejen er lille. Derfor bør du også komme i gang med din opsparing med det samme. Se på hvilke udgifter du kan droppe og brug pengene i stedet på en opsparing. Lægger du f.eks. 500 kroner til side om måneden til din opsparing, har du således 6000 kroner at bruge af efter et års tid.

Vælg den bedste finansieringsmulighed
Skal du ud at låne penge, er det ikke helt ligegyldigt, hvor du låner dine penge henne. For ifølge nyhedsmediet sn.dk, kan der nemlig være store prisforskelle på de forskellige typer af online lån og afdragsmuligheder. Hos KreditNU forsøger de dog at gøre prisforskellen mindre – uden at gå ned på kvalitet. Du bør derfor altid tænke grundigt over dit behov for en afdragsordning, og derudover undersøge dine lånemuligheder, inden du smider varerne i indkøbskurven. Der kan nemlig væres masser af penge at spare, og det er ikke altid, at webshoppens egen afdragsordning, der er den bedste og den billigste for dig.

En opsparing kan naturligvis tage lang tid at bygge op – især hvis økonomien i forvejen er lille. Derfor bør du også komme i gang med din opsparing med det samme. Pressefoto.
Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box