Kender du en eller flere, der fortjener ekstra forkælelse denne jul? 2020 har på mange måder været et anderledes år, og julen bliver ingen undtagelse. For mange af os, vil pandemiens fortsatte tilstedeværelse nemlig gå ud over traditioner og sammenkomster med familie og venner. Heldigvis kan du stadig sende en hilsen på smittefri afstand med søde ord og julegodter til dem, du holder af.

Julegodter, tilbud fra Chaya

Stort udvalg af gavepakker

På www.chaya.dk kan du gå på opdagelse i vores fristende julesortiment. Her finder du gavepakker fyldt med smagfulde delikatesser fra vores nøje udvalgte forhandlere samt vores egne lækre produkter og store udvalg af te. Du kan også selv sammensætte en gave med præcis de produkter, som du har brug for.

Vi tager hånd om det praktiske

Vi sørger for at pakke din gave flot ind i enten cellofan eller en gavepose og tager hånd om alt det praktiske med nem og effektiv levering. For at få vedlagt en personlig hilsen, skal du blot skrive det i kommentarfeltet på nettet, inden du betaler. Det samme gælder, hvis du ønsker at få pakket gaven ind i gavepapir.
Sammensæt selv din gave eller se vores udvalg af gavepakker her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev