De nye restriktioner gør desværre, at vi må lukke vores butikker mellem jul og nytår. Heldigvis kører vores webshop stadig, hvor vi står klar til at pakke og levere i hele jule- og nytårsperioden.

Dronning Louises Tehus, foto: Chaya

Mangler du at købe de sidste julegaver, eller ønsker du blot at sende en ekstra hilsen i disse anderledes juletider, kan du derfor med fordel tage et kig på www.chaya.dk. Vi pakker alle gaver flot ind, og du kan let sende en personlig hilsen med, når du bestiller.

Vi har heldigvis også åbent i butikkerne nogle dage endnu, hvor vi glæder os til at tage imod jer og ønske glædelig jul. Vi følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger nøje, så vi sammen kan komme godt ind i det nye år. Husk desuden, at vi holder søndagsåbent d. 20. december i begge butikker.
Se butikkernes åbningstider her.

Sidste chance: To-go i Tehuset
Den kommende weekend fra d. 18. t.o.m. d. 20. december, vil være den sidste med to-go servering i Dronning Louises Tehus for denne sæson. Så hvis du endnu ikke har nået at smage Husets gløgg, jule te eller lækre hjemmebag, kan vi varmt anbefale, at du tager et smut forbi Bernstorffsparken fredag, lørdag eller søndag i den kommende weekend mellem kl. 12-17.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev