Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/11/23-2020/12/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bilruder knust

Hellerup: Alle fire ruder på en Ford Fiesta er mellem torsdag eftermiddag og mandag eftermiddag klokken 14.50 blevet knust, mens bilen stod på en p-plads på Hellerupvej.

Unge kvinder stjal makeup

Kgs. Lyngby: To 15-årige ung kvinder fra Charlottenlund og Gentofte blev mandag aften sigtet for butikstyveri, efter de klokken 17.45 havde stjålet makeup i Normal i Lyngby Storcenter. De unge kvinders forældre og de sociale myndigheder blev tillige orienteret om sagen.

Kvinder luskede rundt i have

Hellerup: To kvinder luskede søndag formiddag kort før klokken 12 rundt i en have på Rygårds Allé. Da beboeren i huset spurgte kvinderne, hvad de lavede i hans have, forklarede de, at de skulle besøge deres svigersøn, hvorefter de gik hen mod en varebil, hvor der sad en mand. Kvinderne beskrives som 48-52 år, de var begge iført joggingtøj og mørke jakker. Den ene havde mellemlangt hår, den anden havde håret sat op. Bilen var en sølvgrå Opel Vectra Wagon.

Mand onanerede på station

Hellerup: To 16-årige unge kvinder blev natten til søndag udsat for blufærdighedskrænkelse, da en mand klokken 01.45 stod på Bernstorffsvej Station og onanerede. De to unge kvinder forlod hurtigt stedet og anmeldte episoden søndag ved middagstid. Manden beskrives som dansk af udseende, 30-40 år, 178 cm høj, hvid i huden, almindelig af bygning og med kort brunt hår. Han var iført jeans, der var trukket ned, og en mørk, lang frakke.

Taske stjålet fra bil

Charlottenlund: Torsdag morgen mellem klokken 07.15 og 08.45 er der stjålet en taske fra en Mercedes, som holdt på Enighedsvej. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en rude i bilen.

Blev frarøvet sit ur

Gentofte: Mellem klokken 23.00 og 23.30 blev en 22-årig mand fra Gentofte frarøvet sit ur. Røveriet skete på Gentofte Station, hvor den 22-årige netop var stået af toget. Han blev passet op af en anden mand og kort efter skubbet omkuld og tildelt flere slag og spark, hvorefter hans ur blev vristet af hans håndled. Gerningsmanden beskrives som 20-25 år, 180 cm høj og spinkel af bygning, hvid i huden med kort mellemlangt hår. Han talte dansk og var iført cowboybukser, lys sweatshirt og mundbind.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 39-årig mandlig bilist fra Dyssegård blev klokken 11.23 standset af en patrulje på Lyngbygårdsvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han havde fået frakendt sin førerret.

Der afventer nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Sigtet for besiddelse af stoffer, Dyssegård

På Vangedevej blev en patrulje klokken 14.35 opmærksom på to mænd på Munketorvet med mistænkelig adfærd, idet den ene smed noget i skraldespanden, da de opdagede patruljen. Patruljen rettede derfor henvendelse til de to mænd. Ved visitation blev den ene mand, en 18-årig fra Gentofte, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og i skraldespanden blev der udfundet en mindre mængde hash, som den anden mand, en 18-årig fra København, havde smidt fra sig. De to mænd blev derfor begge sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev