Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/11/30-2020/12/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri af designerlampe, Klampenborg

En 57-årig mand anmeldte klokken 18.19. at en udendørs designerlampe, som havde hængt på muren ved hans hus på Christiansholmsvej, var blevet stjålet klokken 02.47. Lampen var blevet boret ud af væggen, hvorefter elkablet var blevet klippet over.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 07.31 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 19.30 og onsdag klokken 06.30 havde været indbrud i en varebil, der havde holdt pareret på Dahlensstræde. Gerningspersonerne havde lavet et hul i sidedøren og dernæst påvirket låsen indefra, hvorefter de havde stjålet værktøj fra varebilen.

Kørsel i frakendelsestiden, Hellerup

Klokken 16.47 blev en 52-årig mandlig bilist fra Valby standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at han sad bag rattet, selvom han var frakendt retten til at køre bil og stadig var i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 20.57 blev en 50-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Stolpegårdsvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Da det var tredje gang, at manden blev sigtet for dette inden for tre år, blev mandens køretøj beslaglagt med henblik på konfiskation.

Påvirket mand sov i bil, Hellerup

Klokken 07.03 spottede en patrulje en bil holdende nær krydset Hellerupvej/Bernstorffsvej med havariblinket tændt. Patruljen undersøgte forholdet, og i bilen blev en 27-årig udenlandsk mand truffet sovende over rattet.

Manden fremstod påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer, men da bilens motor ikke var tændt, ville det ikke kunne påvises, at han havde kørt eller tænkt sig at køre i påvirket tilstand, hvorfor han ikke blev sigtet for dette.

Til gengæld blev der på hans person fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

Kørsel uden førerret, Charlottenlund

Klokken 10.24 blev en 40-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Bregnegårdsvej ved Jægersborg Allé. Ved kontrollen viste det sig, at manden ikke havde et kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Bilruder knust

Hellerup: Alle fire ruder på en Ford Fiesta er mellem torsdag eftermiddag og mandag eftermiddag klokken 14.50 blevet knust, mens bilen stod på en p-plads på Hellerupvej.

Unge kvinder stjal makeup

Kgs. Lyngby: To 15-årige ung kvinder fra Charlottenlund og Gentofte blev mandag aften sigtet for butikstyveri, efter de klokken 17.45 havde stjålet makeup i Normal i Lyngby Storcenter. De unge kvinders forældre og de sociale myndigheder blev tillige orienteret om sagen.

Kvinder luskede rundt i have

Hellerup: To kvinder luskede søndag formiddag kort før klokken 12 rundt i en have på Rygårds Allé. Da beboeren i huset spurgte kvinderne, hvad de lavede i hans have, forklarede de, at de skulle besøge deres svigersøn, hvorefter de gik hen mod en varebil, hvor der sad en mand. Kvinderne beskrives som 48-52 år, de var begge iført joggingtøj og mørke jakker. Den ene havde mellemlangt hår, den anden havde håret sat op. Bilen var en sølvgrå Opel Vectra Wagon.

Mand onanerede på station

Hellerup: To 16-årige unge kvinder blev natten til søndag udsat for blufærdighedskrænkelse, da en mand klokken 01.45 stod på Bernstorffsvej Station og onanerede. De to unge kvinder forlod hurtigt stedet og anmeldte episoden søndag ved middagstid. Manden beskrives som dansk af udseende, 30-40 år, 178 cm høj, hvid i huden, almindelig af bygning og med kort brunt hår. Han var iført jeans, der var trukket ned, og en mørk, lang frakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev