Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/12/18-2020/12/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk, Klampenborg

Mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 14.00 blev der begået hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Taarbæk Strandvej. Ukendte gerningsmænd knækkede en vinduesvisker på bilen og efterlod nogle engangshandsker og mundbind på forruden.

Unge fyrede fyrværkeri af vandret, Klampenborg

Klokken 14.18 indløb der anmeldelse om, at nogle unge mennesker affyrede fyrværkeri vandret, hvilket kunne være til fare for andre mennesker. En patrulje kørte til stedet, hvor de unge dog ikke længere befandt sig, og de blev heller ikke udfundet ved en efterfølgende rundering i området. Umiddelbart kom ingen til skade i forbindelse med hændelsen.

Affyring af fyrværkeri førte til håndgemæng, Dyssegård

Ifølge flere anmeldelser, som indløb omkring klokken 21.13, stod en mindre gruppe unge og fyrede fyrværkeri af mod hinanden foran Netto ved Dalstrøget. Nogle beboere på stedet havde bedt de unge mennesker om at stoppe deres foretagende, hvilket førte til håndgemæng. Patruljer kørte til stedet, hvor håndgemænget i mellemtiden var ophørt, og der befandt sig ikke længere nogen af de unge, som havde fyret fyrværkeri af.

Flygtede fra færdselsuheld, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 00.24, var der netop sket et færdselsuheld ved Lagergårdsvej i krydset ved Motorring 3, hvor bilisten var flygtet fra stedet. Ifølge vidneudsagn var en bilist kommet kørende i østgående retning af Motorring 3 og havde taget frakørsel 18 mod Nybrovej, hvorefter bilisten skulle svinge mod nordøst ad Lagergårdsvej og her mistede herredømmet over bilen og påkørte et lyssignal, så det nu fremstod med blotlagte ledninger. Herefter var bilisten løbet fra stedet.

Patruljer kørte til området, hvor tjenestehunden Tjalfe ved et industriområde ca. 200 meter fra ulykkesstedet markerede for fært. På grunden gemte en 18-årig mand fra Herlev sig, og da han svarede til vidners beskrivelse af føreren af det forulykkede køretøj, blev han anholdt og sigtet for forholdet.

Brand i juledekoration, Klampenborg

Klokken 02.30 indløb der anmeldelse om brand i en villa på Emiliekildevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden, som formentlig var opstået i en juledekoration, i mellemtiden var blevet slukket af husets beboer. Ilden forårsagede ikke umiddelbart hverken bygnings- eller personskade, men for en sikkerheds skyld blev beboeren efterfølgende tilset af en læge.

 

 

Sigtet for tyveri fra bil

Hellerup: Tre unge mænd på henholdsvis 15, 5 og 16 år, og alle fra Bagsværd, valgte den forkerte bil at bryde ind i, da de onsdag aften klokken 20.35 udså sig en bil på Kildegårdsvej. Bilens ejer opdagede nemlig de tre og satte efter dem på sin cykel, alt imens han kontaktede politiet, som på baggrund af mandens oplysninger kunne sende flere patruljer mod området. Her blev de tre pågrebet, sigtet for tyveri og taget med på politigården til videre afhøring. Både de sociale myndigheder og de unges forældre bliver orienteret om sagen.

Sigtet for narkokørsel

Charlottenlund: Klokken 21.58 onsdag aften blev en 20-årig mand fra Gentofte standset, da han kom kørende ad Kystvejen ud for Skovshoved havn. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Spritbilist standset

Dyssegård: Tirsdag eftermiddag klokken 17.26 blev en 61-årig mand fra Dyssegård standset, da han kom kørende ad Sønderdalen. Her viste en alkometertest, at han var påvirket af spiritus i en grad, som oversteg det tilladte. Manden blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve på manden for at få klarlagt hans nøjagtige promille.

Pung stjålet fra bil

Gentofte: Fra en Nissan Qashqai, der holdt på Søgårdsvej, er der mellem lørdag aften klokken 21.00 og søndag formiddag klokken 11.45 stjålet en pung, der blandt andet indeholdt kørekort og Nemid. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Lys om natten vakte mistanke

Charlottenlund: En beboer på Strandhøjsvej var både årvågen og hurtig på tasterne klokken 02.15 natten til fredag, hvor han pludselig så noget lys tænde i et andet hus på vejen. Manden ringede resolut til politiet, som sendte et par patrulje afsted. Da patruljerne var kommet frem, kunne det heldigvis konstateres, at der ikke var tale om et kriminelt forhold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev