Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/01/04-2021/01/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra byggeplads, Gentofte

Fra en byggeplads på Jægersborg Alle blev der mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 06.30 stjålet et større antal køremåtter i gummi. Ukendte gerningspersonen tiltvang sig adgang til byggepladsen ved at opbryde en port, og en påhængsvogn på stedet var blevet brugt til transport af køremåtterne.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 10.40 blev det anmeldt, at en personbil holdende på Tranegårdsvej i nattens løb havde fået smadret højre bagerste rude, hvorefter der var blevet stjålet to tasker fra kabinen.

Færdselsuheld, Gentofte

Der skete klokken 11.54 et færdselsuheld, da en 23-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby kørte i nordgående retning ad afkørsel 18 og fortsatte ud ad Nybrovej, hvor han blev påkørt af en 31-årig mandlig lastbilschauffør fra Nykøbing F, som kørte i sydøstlig retning ad Nybrovej og skulle ligeud.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men den 23-årige blev kørt med ambulance til tjek på hospitalet. Han blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Smed

snebolde efter biler på motorvejen, Gentofte

Klokken 13.07 blev det anmeldt, at tre unge drenge stod på broen ved Jægersborg Station og smed snebolde ned på bilerne på motorvejen. En patrulje kørte til stedet, hvor drengene imidlertid var forsvundet fra stedet.

Lovgivning om euforiserende stoffer samt fyrværkeriloven, Gentofte

Klokken 22.09 blev syv personer visiteret og en bil ransaget på Ørnegårdsvej ved vandtårnet. I den forbindelse blev der fundet en mindre mængde hash i bilen, ligesom der blev fundet to kanonslag i bilen, hvorfor føreren, en 19-årig mand fra Søborg, blev sigtet for forholdene. Da to af personerne på stedet var under 18 år gamle, blev deres forældre orienteret om forholdet.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 6. – 7. januar 2021

Kørsel uden førerret, Dyssegård/Søborg

Klokken 09.36 kontaktede en bilist politiet og fortalte, at en bil slingrede på Dyssegårdsvej, og anmelderen frygtede, at personen bag rattet i den slingrende bil var påvirket.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det lykkedes at få standset bilen på Søborg Hovedgade. Her viste det sig, at personen bag rattet, en 32-årig kvinde fra Søborg, ikke var påvirket, men hun havde derimod ikke noget kørekort, hvorfor hun blev sigtet for kørsel uden førerret.

Vold, Gentofte

Klokken 15.23 anmeldte en 52-årig mand fra København, at han netop var blevet udsat for vold i Bernstorffsparken, idet han var blevet slået i ansigtet med en flækket læbe til følge.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 31-årig udenlandsk mand blev sigtet for forholdet og taget med på politistationen, hvorfra hen blev løsladt nogle timer senere.

Ifølge anmelderen begyndte situationen med, at anmelders hund blev angrebet af en fremmed hund, hvorfor anmelderen følte sig nødsaget til at sparke til den fremmede hund for at få denne væk, hvorefter den 31-årige slog den 52-årige i ansigtet.

Tyveri af telefon fra lomme, Charlottenlund

En 52-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 18.31, at hun klokken 16.30 havde befundet sig på et grønt areal på Strandvejen for at lufte hund, da en mand kom meget tæt på hende, inden han igen forlod området. Kvinden opdagede efterfølgende, at hendes mobiltelefon samt diverse kort var blevet stjålet fra hendes frakkelomme.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke signalement af den formodede gerningsmand.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box