Det helt store hit inden for hvidvin sidste år, er netop landet i den nye friske årgang 2020! I årgang 2019 solgte vi tæt på 20.000 flasker af denne fantastiske hvidvin, hvilket er fuldstændig uhørt. Kvaliteten i 2020 er mindst lige så god, og hvis du ikke allerede kender vinen, så kan vi kun anbefale dig at prøve den.

Holte Vinlager fylder 40 år

Grüner Veltliner
2020 Schloss Bockfliess
Utroligt velsmagende hvidvin, der overrasker ved at have mere fedme og smag, end normalt for en Grüner Veltliner. Tør, let prikkende og med en frisk syre. Østrigsk vin buldrer fremad – smag her hvorfor!

Vores toskanske vidunder, Ebrius, vil vi også gerne anbefale dig. Den er lavet på Governo-metoden, som er én af de ældste vinifikationsmetoder. Her tørres nogle af druerne fra høsten og de gæres selvstændigt. Denne most tilsættes derefter den unge vin og skaber en let eftergæring. Det resulterer i at vinen får langt større dybde og karakter. Metoden er forgangsbillede for Ripasso, som man kender fra Veneto.

Ebrius
2018 Governo IGT
Vinen er til dig der elsker en vin med fylde, fedme, friskhed og kompleksitet. Den er koncentreret, harmonisk og tilpas krydret. Til sidst byder vinen på en lang, behagelig og meget afrundet eftersmag.

Sidst, men ikke mindst, vil vi også slå et slag for vores formidable jubilæumskasse. Købmand Nielsen – eller Kalle som de fleste kender ham, har udvalgt seks af sine egne favoritvine. Kalle har tryllet en exceptionel flot tilbudspris op af hatten, og så får du endda også en superskøn crémant med i købet!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev