Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/02/01-2021/02/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 08.24 blev det anmeldt, at bagruden var blevet knust på en varebil holdende på Sløjfen imellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 08.20. Varebilen var dog forsynet med et jerngitter på indersiden af ruden, således der ikke kunne foretages indstigning i køretøjet.

Hasarderet kørsel, Gentofte

Klokken 13.38 blev det anmeldt, at en ukendt fører af en lille sort eller mørkeblå bil omkring klokken 13.15 havde kørt ad Adolphsvej i høj fart og foretaget en U-vending op over fortovet, så flere personer måtte springe til side for ikke at blive påkørt. Bilen, som var ført af en ung mand, kørte herefter ad Erichsensvej, hvor den forsvandt af syne.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere signalement af bilisten.

Tyveri fra varebiler, hele politikredsen

Klokken 07.02 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der fra torsdag klokken 00.05 til torsdag klokken 06.20 havde holdt parkeret på Grønholtvangen i Fredensborg.

En lignende anmeldelse tikkede ind klokken 07.54. Her havde en varebil holdt parkeret på Hasselvej i Virum fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen.

Endnu en sådan anmeldelse indløb klokken 07.26. Her havde en varebil holdt parkeret på Bjørn Andersens Vej i Græsted fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen.

Også klokken 08.38, 08.59 og 09.06 blev tre lignende forhold anmeldt, idet der i nattens løb var blevet stjålet værktøj fra yderligere tre varebiler, der ligeledes havde holdt parkeret på Bjørn Andersens Vej i Græsted.

Igen klokken 11.08 blev der anmeldt tyveri af værktøj fra en parkeret varebil, denne gang i Gentofte Varebilen havde i dette tilfælde holdt parkeret på Nybrovej fra onsdag eftermiddag til torsdag klokken 11.00.

Klokken 11.51 indløb der så en anmeldelse fra Hørsholm om, at der i nattens løb var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Birkeparken.

Anmeldelser om personer på isen, hele politikredsen

Klokken 11.20 blev det anmeldt, at otte-ni børn rendte rundt på isen ved Søhøj Park i Ølstykke. Anmelder havde påtalt det for børnene, men disse var ligeglade, hvorfor en patrulje blev sendt til stedet, hvor fem drenge i 13-års-alderen af patruljen blev fortalt, at de ikke må opholde sig på isen.

I løbet af eftermiddagen kom der lignende anmeldelser fra Søllerød Sø, Gentofte Sø, søen ved Dr. Mølle Strandvej og Villingebæk Strandvej, Furesø, Birkerød Sø, Teglgårdssøen og Gurresø, og i alle tilfælde måtte en patrulje bruge tid på at køre forbi. I nogle tilfælde blev personerne kaldt ind fra isen, mens personerne i andre tilfælde havde forladt isen ved patruljens ankomst.

Nordsjællands Politi minder – nok engang – om, at det er ulovligt at færdes på isen, medmindre kommunerne har kontrolleret isens tykkelse og opsat særlig skiltning om muligheden for færdsel på isen.

Tyveri fra bil, Hellerup

Fra en Mercedes, der holdt på Bernstorffsvej, er der torsdag mellem klokken 14.00 og 16.30 stjålet en rygsæk, der blandt andet indeholdt en tablet. Tyven skaffede sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Nøgle og bil stjålet, Hellerup

Ved et indbrud i en lejlighed på Skt. Lukas Vej er der mellem klokken 13.00 og 17.40 torsdag eftermiddag stjålet en pung med diverse kreditkort og en bilnøgle. Tyven har efterfølgende benyttet bilnøglen til at stjæle en bil. I forbindelse med tyveriet er der set en 50-60-årig dansk mand med lyst hår. Han var iført hue, usoigneret og lugtede af alkohol.

Mand vakte mistanke, Charlottenlund

En mand vakte omkring klokken 23.00 torsdag aften mistanke, da han kom ud af et hus på Holmegårdsvej med en stol, som han satte ind i en hvid Mercedes varebil og kørte fra stedet. Et vidne, som så manden, kontaktede politiet og en patrulje blev sendt til stedet. Efter at have kørt rundt i området i et stykke tid, måtte patruljen dog konstatere, at hverken manden eller bilen var til at finde.

Sparkede kvinde på benet

Charlottenlund: En 65-årig kvinde fra Charlottenlund har anmeldt, at hun onsdag den 27. januar mellem klokken 12.40 og 12.45 var blevet sparket på benet af en ukendt mand. Kvinden var på Charlottenlund Fort for at lufte sin hundehvalp og ville i den forbindelse skabe afstand mellem hvalpen og en løsgående hund ved at sætte sit ben mellem de to hunde. Det opfattede ejeren af den løsgående hund, som om kvinden sparkede til hans hund og han reagerede ved at sparke kvinden hårdt på skinnebenet, hvorefter han forsvandt fra stedet.

Børn på glatis

Gentofte: Nogle børn var onsdag eftermiddag ved 13-tiden gået ud på isen i Nymosen. Det fik en borger til at kontakte politiet og en patrulje blev sendt afsted. Patruljen traf to børn, som gik rundt på isen, og de fik besked på at komme ind på land, hvorefter deres forældre blev kontaktet og orienteret om episoden.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 07.25 blev det anmeldt, at der natten til tirsdag var blevet stjålet rat og indbygget GPS-udstyr fra en Mercedes personbil, der havde holdt parkeret på Vilvordevej.

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 11.45 blev en 56-årig kvindelig bilist fra Værløse standset og kontrolleret på Motorring 3. Her viste det sig, at hun ikke besad retten til at køre bil, hvorfor hun blev sigtet for kørsel uden førerret.

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 13.25 blev en 32-årig mandlig bilist fra Helsinge standset og kontrolleret på Søkrogvej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret.

Udgav sig for at være fra hjemmeplejen, Klampenborg

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.20, havde to personer sig ved en bolig på Axel Løvdals Vej, hvor de under påskud af at være fra hjemmeplejen forsøgte at komme ind i boligen. Beboeren havde dog undladt at åbne døren for dem. En patrulje kørte til stedet, men de to personer var ikke mulige at udfinde i området.

Den ene person beskrives som en mand uden nærmere signalement, mens der ikke foreligger yderligere oplysninger om den anden person.

Biler stjålet fra autoværksted

Gentofte: Fra et autoværksted på Lyngbyvej er der mellem søndag aften klokken 19.00 og mandag morgen klokken 06.00 blevet stjålet to biler. Tyvene er brudt ind i autoværkstedet, hvor de først har fundet nøglerne til bilerne, som de herefter stjal. Endvidere har flere andre biler på stedet fået smadret deres sideruder. Det er dog uvist, om der er stjålet noget fra disse biler.

Lampe stjålet fra kontor

Gentofte: En lampe er mellem fredag aften og mandag formiddag klokken 10.00 blevet stjålet fra Joca Onlines kontor på Lyngbyvej. Tre mænd er set på stedet, og beskrives som A: 165- 175 cm høj, almindelig af bygning, dansk af udseende, iført blå bukser, sorte sko, grå hættetrøje, sort jakke og mundbind. B: 175 – 185 cm høj, almindelig af bygning med brune øjne, dansktalende, iført grå hættetrøje, sort jakke, sort hue, grå joggingbukser med hvide striber, blå handsker og grå sko. C: 165 – 175 cm høj, almindelig af bygning, sort jakke med hætte, sort halsedisse, sorte bukser og hvide sko. Der er med stor sandsynlighed tale om de samme mænd, der også brød ind i et nabokontor og her stjal indholdet af en pengekasse.

Færdselsuheld

Hellerup: En 45-årig kvindelig bilist fra Nivå påkørte klokken 12.07 en 15-årig ung mand fra Kgs. Lyngby på løbehjul i rundkørslen ved Femvejen. Den kvindelige bilist foretog her et højresving mod Bernstorffsvej uden at orientere sig, hvorved hun påkørte den unge mand, idet han kørte rundt i rundkørslen til Jægersborg Alle.

Den 15-årige brækkede ved påkørslen sin ene ankel, og han blev derfor kørt med ambulance til hospitalet for behandling af sin skade.

Den kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Kørsel i frakendelsestiden

Kgs. Lyngby: På Klampenborgvej standsede en patrulje klokken 14.48 en 58-årig mandlig bilist fra lokalområdet og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne manden dog ikke, da han var frakendt sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil trods dette.

Børn på isen

Klampenborg: Klokken 15.25 indløb der anmeldelse om, at der befandt sig personer på isen på Fuglesangssøen, selv om kommunen ikke havde opsat skiltning om, at dette var tilladt. En patrulje kørte til stedet, hvor to personer blev bedt om at komme ind på sikker grund.

Nordsjællands Politi minder om, at det er ulovligt at færdes på isen, med mindre kommunerne har kontrolleret isens tykkelse og har opsat særlig skiltning om muligheden for færdsel på isen.

Solofærdselsuheld

Gentofte: Klokken 15.54 kom en 74-årig kvindelig bilist fra Hundested kørende ad Nybrovej i nordvestlig retning, da hun af ukendte årsager kolliderede med en parkeret sættevogn, som holdt parkeret på stedet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men kvinden blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Idet bilen efterfølgende var i vejen for den øvrige trafik, var vejen kortvarigt afspærret, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Hærværk, Dyssegård

Klokken 08.36 blev det anmeldt, at der imellem lørdag eftermiddag og søndag morgen var blevet kastet en golfbold idennem bagruden på en personbil, der havde holdt parkeret på Vangedevej.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 10.41 anmeldte en forbipasserende, at han havde set to mænd klatre over et hegn på en byggeplads på Stolpehøj.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold.

Selvom der altså ikke var nogen sag for politiet, skal der lyde stor ros til anmelderen for at kontakte politiet.

Mand slået i bus, Gentofte

Klokken 16.04 anmeldte en 20-årig mand fra Kgs. Lyngby, at han klokken 15.50 havde befundet sig i bus 150S med retning mod Kokkedal Station, da han ved Kildegårds Plads uden varsel var blevet slået i baghovedet af en medpassager.

Gerningspersonen beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, 30-40 år, 170-180 cm og med kort sort hår. Iført sort jakke. Medbragte en pose eller et net fra Lidl.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev