Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/02/09-2021/02/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ung mand stukket med kniv

Lyngby: Mandag aften omkring klokken 20.29 blev en 16-årig ung mand fra Gentofte stukket i lysken med en kniv. Overfaldet skete ved Fakta på Jernbanepladsen, hvor den unge mand blev ramt at to knivstik. Den unge mand var sammen med nogle venner, da de kom op at skændes med en anden gruppe unge, hvorefter gerningsmanden stak den 16-årige. Den 16-årige blev kørt til behandling på hospitalet. En af de 16-åriges venner var umiddelbart forinden blevet truet med en kniv i forbindelse med et forsøg på røveri, og der er sandsynligvis tale om samme gerningsmand.

Gerningsmanden beskrives som A: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, sorte krøller og tyndt overskæg. Iført BLS kasket og medbragte en sølv køkkenkniv.

De øvrige personer, der var sammen med gerningsmanden beskrives som B: Mand, ca. 175 cm høj, spinkel af bygning, 15-16 år, dansk af udseende, iført BLS kasket, blå jakke og cowboybukser, C: Mand, kraftig af bygning, iført sort knælang jakke med pelskrave. D: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, iført sort kasket omvendt på hovedet og blå jakke. E: Mand, brun i huden, iført BLS kasket og sort jakke.

Musikken var slukket

Hellerup: Høj musik blev klokken 03.26 natten til tirsdag så generende for beboere på Vespervej, at de kontaktede politiet og bad om hjælp til at få nattero, da det ikke var lykkedes at få kontakt til den højtspillende. En patrulje kørte ud til adressen, men kunne konstatere, at der i mellemtiden var blevet lukket og slukket for musikken.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15. – 16. februar 2021

Færdselsuheld

Charlottenlund: Klokken 13.26 skete der et færdselsuheld i krydset Rådhusvej/Enighedsvej, da to biler stødte sammen. En bil ført af en 71-årig mand fra Frederiksberg foretog venstresving i krydset uden at overholde sin vigepligt, hvorfor bilen stødte sammen med en bil ført af en 83-årig mand fra Jyllinge.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 71-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

To grupper skabte uro

Gentofte: To grupper personer skabte søndag aften omkring klokken 18 noget uro ved Baunegårdsvej/Gentoftegade. En patrulje kørte til stedet, men de unge var forsvundet fra området.

Indbrud i tøjforretning

Hellerup: Natten til mandag har der været indbrud i Trois Pommes på Strandparksvej. Det er sket klokken 01.50, hvor en rude i butiksfacaden er blevet smadret. Et vidne har set to mænd i alderen 18-19 år knuse ruden. Det vides endnu ikke, om der er stjålet noget.

Stjal pakker, Hellerup

En 43-årig mand fra Køge stjal torsdag aften klokken 19.33 nogle pakker fra et pakkebur hos Meny på Strandvejen. Manden blev dog opdaget og politiet tilkaldt.

Sigtet for hærværk samt vold mod tjenestemand, Gentofte

Torsdag aften stod flere personer på Jægersborg Station, hvor de sprayede maling mod de tog, som kørte forbi perronen. Da en medarbejder fra DSB forsøgte at tage kontakt til en af personerne, blev hun også sprayet mod. En patrulje kom til stedet og anholdt en 23-årig og en 29-årig mand, begge fra København. De blev begge sigtet for hærværk og den 29-årige blev tillige sigtet for vold mod tjenestemand.

I besiddelse af joint, Klampenborg

En patrulje blev klokken 21.51 opmærksom på tre mænd i en bil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Springforbivej. Patruljen henvendte sig til de tre mænd, og her blev den ene, en 18-årig fra Holte, fundet i besiddelse af en joint, hvilket han blev sigtet for.

Brand i container, Gentofte

Der indløb klokken 04.35 anmeldelse om, at der var brand i en container på Ellegårdsvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og ilden blev slukket.

Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke blevet fastslået, men Nordsjællands Politi har en formodning om, at branden formentlig var påsat, idet et vidne så en sølvfarvet Volkswagen Caddy køre fra stedet i østlig retning i høj fart i forlængelse af, at ilden opstod.

Unge bortvist fra stationsområde

Kgs. Lyngby: En gruppe unge i alderen 14-16 år fra Brønshøj, Gentofte og Søborg blev tirsdag eftermiddag klokken 16.30 bortvist fra stationsområdet, hvor de med deres opførsel skabte uro og utryghed.

Flere personer bortvist fra søer

Nordsjælland: Flere personer blev tirsdag eftermiddag omkring klokken 17.15 bortvist fra isen på Lyngby Sø, hvor de var gået ud. Også på Gentofte Sø var flere personer gået ud på isen. De blev også bortvist. Nordsjællands Politi advarer mod, at man færdes på isen før denne er frigivet ved skiltning. Oplysninger om hvorvidt isen på søer er frigivet til færdsel kan fås hos den pågældende kommune.

Truet til at overgive bil

Gentofte: Tirsdag aften klokken 20.35 blev en 50-årig mand fra Gentofte truet med tæsk, hvis han ikke overgav sin bil, en sort Nissan Note, til to ukendte gerningsmænd. Episoden skete på Stolpehøj, hvor manden blev passet op af de to, som truede ham til at aflevere bilnøglen og efterfølgende stjal mandens bil og kørte fra stedet. Mændene beskrives som A: 30-35 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, talte dansk med accent og iført en jakke. B: 30-35 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, dansktalende med accent.

Mand stukket i benet

Gentofte: En 27-årig mand fra Brønshøj blev tirsdag aften klokken 23.04 overfaldet af fire ukendte gerningsmænd. Overfaldet skete på Nybrovej, hvor den 27-årige blev stukket omkring sit ene knæ, ligesom han blev tildelt flere slag i ansigtet, og blev kørt til behandling på skadestuen. Den 27-årige har forklaret, at han var på vej fra en fest, da de fire mænd henvendte sig til ham, og da han ikke svarede dem, blev han overfaldet. Mændene beskrives som 20-25 år, dansktalende, iført sorte jakker, to af dem havde engangsmundbind på, mens to andre havde sorte mundbind på. Efter overfaldet løb de fire mænd fra stedet.

Forsøg på tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 08.24 blev det anmeldt, at bagruden var blevet knust på en varebil holdende på Sløjfen imellem søndag klokken 21.00 og mandag klokken 08.20. Varebilen var dog forsynet med et jerngitter på indersiden af ruden, således der ikke kunne foretages indstigning i køretøjet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev