Copenhagen Medical A/S åbnede d. 1.3. et nyt testcenter i Gentofte og søger samtidig lokale medarbejdere, der kan arbejde som henholdsvis podere og værter.

Nye testcentre er på vej i de fleste kommuner i Region Hovedstaden – også i Gentofte. Centeret i Gentofte åbnede 1.3. i Gentoftehallen på adressen Ved Stadion 14, 2820 Gentofte.

Der er åbent hver dag fra 8:00-20:00.

Kviktest, grafik: Cph. Medicals

Samtidig fortæller Copenhagen Medical A/S, at de nye kortere podepinde er ankommet til landet og at de så snart som muligt vil blive distribueret, således at man fra den 8. marts begynder at rulle brugen af de nye kortere og mere skånsomme podepinde ud.

”Vi er glade for at åbne i Gentofte og tilbyde borgerne en hurtig og god testoplevelse, som bliver endnu bedre med den nye testpind. Vi er glade for Regionen Hovedstadens tillid, går ydmygt til opgaven og vil gøre, hvad vi kan for at leve op til den, ”siger direktør Jeppe Handwerk, Copenhagen Medical A/S.

Samtidig fortæller Jeppe Handwerk også, at virksomheden søger lokale medarbejdere. Folk, der ønsker at blive undervist i og arbejde som enten poder eller vært i et testcenter.

Jobs kan søges her: www.cphmed.com/jobs

Copenhagen Medical A/S er importør og distributør af Covid 19 Antigen- og antistof test fra sydkoreanske SD Biosensor. Driver kvik-testcentre i en række kommuner i Region Hovedstaden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev