Som vi skrev til dig i sidste uge, så har vi endnu flere suveræne jubilæumstilbud til dig, og vi vil gerne give dig tre drøngode anbefalinger fra annoncen, som du finder nederst i mailen.

Jagten på den sikre hverdagsvin kan være en udfordring – den skal smage godt og være let drikkelig. Den skal kunne drikkes både til mad og uden mad – og passe til stort set al slags mad. Sådan en vin får du med Cape Tranquility.

Cape Tranquility

Mørke bær og krydderi findes i duften. Smagen er imødekommende, med blød frugt, fin syre og fløjlsbløde tanniner. Den er ikke vedholdende, men afslutter friskt med sødlige noter.

En vaskeægte ”crowdpleaser”!

Hvis du foretrækker en klassisk fransk, tør rødvin med alder på bagen, så er Roc de L’Aigle fra Fitou lige sagen. Fitou er det ældste vinområde i Languedoc-Roussillon og her kan man sit kram.

Roc de L’Aigle
2015 Fitou

Du får her en fantastisk vin med en dejlig fyldig og moden karakter. Duften er intens med noter af modne røde frugter. Smagen er fyldig, rund og elegant med en utrolig lækker blødhed.

Giv gerne vinen tid til at åbne sig i glasset og nyd den fx til en krydret vintergryde – det er lækkert!

Kender du også trangen til et glas kold hvidvin? Hvis du gør, så skulle du prøve Chevalier de Caylus, som er lavet på Chardonnay. Vinen kommer fra Languedoc, men stilen kan godt minde om Bourgogne, da den har en herlig balance mellem frugt, fylde og mineralitet.

Chardonnay
2019 Chevalier de Caylus

Smagen er frisk og ren og har en behagelig fedme i eftersmagen. Vinen er fyldig, nærmest olieret, og med masser af frisk frugt, som mango, abrikos og passionsfrugt.

Nyd gerne vinen køleskabskold til fisk, kylling, salater eller lyst kød.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev