Påsken står for døren, og vi har gjort klar i vores butikker og på vores webshop med fine forårsfarver, der kan få dig i stemning. Påsken byder som altid på de lækreste varer, og vi garanterer at det kan få mundvandet til at løbe. I vores udvalg finder du bl.a. vores egne påskeæg, påskelakridser fra Lakrids by Bülow, Summerbirds lækkerier samt påskechokolader fra Valrhona.

En kop med påskete, tak

Ingen påske uden påskete. Vi har i år sørget for to skønne påsketeer – Klassisk Påske Te og Grøn Påske Te.

Sidste år introducerede vi Grøn Påske Te, som er en kinesisk grøn te tilsat æble, citron og lime. Denne friske forårste er desuden økologisk.

Hvis du også holder meget af en god kop kaffe, så har vi sørget for at Påske Kaffe også kan købes i Chaya. Kaffen er lavet af bønner fra Indonesien, Colombia, Brasilien, Centralamerika og Østafrika. Kaffen er fyldig og mild med lang eftersmag. En god kop til den, der kan lide en mild og blød kaffe.

Send et hilsen!

Den nuværende situation kalder på, at vi husker hinanden – der er mange, som vi lige nu ikke kan være sammen med. Send i stedet en hilsen – et par kærlige ord og lidt lækkert, så de ved, at du tænker på dem.

Vi har sammensat nogle færdige pakker men du kan selvfølgelig også selv sammensætte din pakke.

Pssst – To-Go i Tehuset

Kig forbi Dronning Louises Tehus hvor vi byder på varme drikke og hjemmebag To-Go.
Vi holder åbent hver dag kl. 10-17.

Læs mere her.

Vi ser frem til at se jer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev