Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/02/22-2021/03/02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Færdselsuheld, Hellerup

En 33-årig kvinde fra Frederiksberg kom klokken 08.29 cyklende på el-cykel ad Tuborgvej i østgående retning, hvor hun i krydset ved Sankt Lukas Vej påkørte en 52-årig kvindelig bilist fra Slangerup, som havde overset cyklisten, da hun skulle svinge ind på Tuborgvej fra Sank Lukas Vej.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tjekke parterne.

Den 52-årige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed, Charlottenlund

En 53-årig mand fra Charlottenlund anmeldte klokken 13.10, at han netop var kommet kørende ad Bernstorffsvej, da en sten blev kastet mod hans forrude. I bakspejlet så han en mand, som også kastede en sten mod bilen bag ved den 53-åriges.

En patrulje kørte til stedet, hvor de udfandt en 24-årig udenlandsk mand, som de anholdt og sigtede for at forvolde fare for andres liv eller førlighed.

Rat og instrumentering stjålet, Charlottenlund

Fra en BMW, der holdt på Sponnecksvej, er der mellem onsdag klokken 02.30 og 07.00 stjålet rat og instrumentering. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang.

Mand fulgte efter 11-årig, Klampenborg

En mand fulgte tirsdag eftermiddag ved 16-tiden efter en 11-årig pige, som var på vej hjem fra en veninde. Manden henvendte sig ikke til pigen, men fulgte efter hende over en længere strækning fra Strandvejen til Ordrup Jagtvej. Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden for at få klarlagt, hvorfor han fulgte efter pigen. Manden beskrives som dansk af udseende, 50-60 år, 190 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med gråt, kort hår og gråt fuldskæg. Han var iført sorte jeans, grå t-shirt og sort cowboyjakke og havde en ring i højre øre. Desuden trak han en cykel med sig. Forholdet med anmeldt onsdag klokken 13.02.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 09.29 blev det anmeldt, at ruden i venstre bagdør i en personbil, der i nattens løb havde holdt på Ellinorsvej, var blevet smadret, hvorefter bilens rat med airbag var blevet stjålet, ligesom dele af instrumentbrættet og en taske også var blevet stjålet.

Narkobilist uden kørekort, Hellerup

En 21-årig mand fra København blev tirsdag aften klokken 19.50 standset, da han kom kørende ad Tuborgvej. Da den 21-årige ikke havde noget kørekort og tillige var narkopåvirket, blev han sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel under påvirkning af euforiserede stoffer og taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Kørte trods forbud, Hellerup

Tirsdag aften klokken 20.50 blev en 21-årig kvinde fra Frederikssund standset, da hun kom kørende ad Tuborg Havnevej. Kvinden havde sat sig bag rattet på trods af, at hun havde kørselsforbud og blev sigtet for kørsel uden førerret.

Vækkede naboerne, Gentofte

Klokken 02.15 natten til onsdag råbte en 36-årig mand så højt i området Ved Ungdomsboligerne, at han vækkede de omkringboende. En patrulje blev tilkaldt for at få manden til at falde til ro, og da de kom frem var også nogle af mandens pårørende på stedet og fik ro på situationen, så naboerne kunne sove videre.

Tyveri fra bil, Charlottenlund

Mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 06.50 er der stjålet diverse pakker fra en bil, der holdt på Strandhøjsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.00. Det vides ikke, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Mand på løbetur bidt af hund, Gentofte

Klokken 17.07 anmeldte en 33-årig mand fra Gentofte, at han kort forinden havde været på løbetur rundt om Gentofte Sø. Her havde en hund i lang snor krydset stien, hvorefter den var hoppet op af manden og havde bidt ham i låret. Hundens ejer forsøgte højlydt at kalde hunden til sig, men det var kun, da manden fortsatte sit løb, at hunden slap sit tag i hans lår. Hundens ejer gik herefter videre uden at give sig til kende.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om skadens omfang.

Hundens ejer beskrives som: kvinde, dansk af udseende, 50-60 år, 180-190 cm, kraftig af bygning, hvid i huden og med gråt mellemlangt hår, muligvis opsat. Iført mellemlang mørk jakke, mørke bukser og mørke sko. Talte dansk.

Unge skabte uro i vaskekælder, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.35, befandt der sig en gruppe unge mennesker i en vaskekælder på Stolpehøj, hvor de skabte utryghed ved at råbe og skrige. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf to 20-årige mænd og to 15-årige piger fra Gentofte og Farum.

Ved patruljens ankomst lugtede der kraftigt at hash, ligesom der blev fundet en mindre mængde hash på gulvet. De fire unge blev dog ved visitation ikke fundet i besiddelse af euforiserende stoffer. Patruljen fik en samtale med de fire personer om deres adfærd, og grundet de to pigers unge alder blev der taget kontakt til deres forældre for at oplyse om hændelsen.

Biler kørte ræs, Charlottenlund

Omkring klokken 22.40 indløb der flere anmeldelser om, at fire biler kørte ræs på Ordrupvej ved at køre op og ned ad vejen, mens de havde hornet i bund. Der var blandt andet tale om fire Volkswagen personbiler, hvoraf to var sølvgrå og en var rød. En patrulje kørte til stedet, hvor bilerne imidlertid var forsvundet, og de var heller ikke mulige at udfinde i området ved en efterfølgende rundering.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 22. – 23. februar 2021

Hærværk

Charlottenlund: Omkring klokken 11 indløb der tre af hinanden uafhængige anmeldelser om hærværk begået på henholdsvis Broholms Allé gange to og en enkelt gang på Skovkrogen, hvor tre personbiler havde fået sparket sidespejlene af, ligesom en af bilerne havde fået buler.

Havde hash i bilen

Charlottenlund: En 19-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev søndag aften sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, da en patrulje fandt en mindre mængde hash i kvindens bil. Kvinden blev truffet på en parkeringsplads på Kystvejen.

Narkobilist uden kørekort

Hellerup: En 23-årig mand fra København blev klokken 01.25 natten til mandag standset, da han kom kørende ad Tuborgvej. Her viste det sig, at han var påvirket af cannabis og ikke havde noget kørekort. Den 23-årige blev derfor sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer samt kørsel uden førerret og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev