Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/03/08-2021/03/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer, Hellerup

På parkeringspladsen ved Mindelunden på Tuborgvej traf en patrulje klokken 20.15 en 41-årig mand fra Frederiksberg, som blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

I besiddelse af hash, Klampenborg

En patrulje henvendte sig klokken 20.50 til fire unge mennesker i et køretøj, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved Dyrehavsbakken. Der lugtede kraftigt af hash fra bilen, og den ene passager, en 21-årig mand uden kendt adresse, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Ung mand sigtet for vold, Nærum

Klokken 23.48 indløb der anmeldelse om, at en mindre gruppe maskerede unge havde jagtet to 18-årige mænd med en kniv på Langebjerg, hvorefter der var blevet udøvet vold mod den ene af de to 18-årige, som havde fået overfladiske skader. Gerningspersonerne var efterfølgende forsvundet fra stedet i bil.

Flere patruljer kørte til området, hvor en personbil på baggrund af vidneforklaringer blev standset. I bilen befandt der sig fem personer, hvoraf den ene, en 18-årig mand fra Gentofte, formodedes at være gerningspersonen. Han blev derfor anholdt og sigtet for vold.

Mand forsøgte at stjæle lampe, Charlottenlund

En 41-årig kvinde anmeldte klokken 16.080, at en mand omkring klokken 02.10 havde forsøgt at fjerne en designerlampe fra muren ind til hendes bolig på Banevej. Han var dog blevet forstyrret i sit foretagende og havde derfor forladt stedet uden lampen.
Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om signalement af manden.

Hærværk, Gentofte

Klokken 16.16 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson mellem onsdag klokken 19.30 og 22.00 havde udøvet hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Ved Bommen. Bilens ene sidespejl var drejet eller slået, så det var gået i stykker. Ifølge anmeldelsen skulle det samme være sket for flere andre biler på samme vej.

Tyveri fra personbiler, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 22.15 og onsdag klokken 07.35 foretog en ukendt gerningsperson indstigning i en personbil, som holdt parkeret på Hovmarksvej. Fra bilen blev der stjålet gavekort og kontanter.

Også på Skovvej blev der stjålet genstande fra en bil, som havde holdt parkeret på vejen mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 08.30. Der var tale om to pakker indeholdende keramik.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at der er tale om samme gerningsperson grundet nærheden mellem de to gerningssteder.

Kørsel i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Frederikssund blev klokken 08.42 standset af en patrulje på Klampenborgvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten.

Spirituskørsel, Klampenborg

På Strandvejen standsede en patrulje klokken 12.48 et køretøj grundet mistanke om kørsel i påvirket tilstand, idet bilen kørte særdeles slingrende og påkørte kantstenen. Bilens fører, en 60-årig kvinde fra Hellerup, nægtede at puste i et alkometer, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Herefter blev kvinden transporteret til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå kvindens eventuelle præcise promille.

Kørsel uden førerret, Hellerup

En 36-årig mandlig bilist fra København kørte klokken 19.30 ad Tranegårdsvej, hvor han svingede til venstre ad Bernstorffsvej, og derefter kørte mod færdselsretningen. En patrulje bragte derfor hans bil til standsning, og han blev her sigtet for kørsel uden førerret.

Spiritus- og narkokørsel, Charlottenlund

På Kystvejen blev en 25-årig kvindelig bilist fra Stenløse standset af en patrulje klokken 01.00. Her blev hun sigtet for spirituskørsel, idet hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte samt under påvirkning af euforiserende stoffer. Hun blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå kvindens eventuelle præcise promille og eventuelle narkopåvirkning.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 08.50 skete der et færdselsuheld på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning, da en varebil ført af en 19-årig udenlandsk mandlig bilist påkørte et autoværn, hvorefter varebilen blev kastet tilbage på Lyngby Omfartsvej, hvor den ramte en personbil.

Der skete betydelig materiel skade på begge køretøjer, men der skete umiddelbart ingen større personskade.

Den 19-årige blev efterfølgende sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Begge vognbaner var spærret i et stykke tid, men klokken 09.31 blev der åbnet igen.

Indbrud i redskabsskur, Gentofte

Klokken 09.22 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 22.00 og mandag klokken 09.00 havde været indbrud i et redskabsskur på Sandtoften tilhørende Gentofte Kommune. Herfra var der blevet stjålet en gasgrill, en fejemaskine, en løvsuger, en buskrydder og en græsslåmaskine.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev